Zlatan ble hengt ut som «Fiat», nå skremmer han vettet av England

- Tre Arsenal-stoppere fikk sitt livs juling.

(Dagbladet): Milan - Arsenal 4-0.

- Lagkapteinen Ibrahimovic var en skamplett. Å bruke Milan-angriperen, som tror han gjør sitt land en tjeneste bare ved å være på banen, var rent sløseri, skrev The Sun etter at England slo Sverige 1-0 i november.

Daily Mail fulgte opp med å påpeke at om Zlatan selv beskriver seg som en Ferrari, er han helt klart en Fiat når det gjelder hestekrefter, prestasjon og effektivitet.

Etter Milans knusende 4-0-seier over Arsenal i går kveld, er ikke engelskmennene fullt så kjepphøye.

For Zlatan Ibrahimovic storspilte for hjemmelaget i den første åttedelsfinalen, var nest sist på to scoringer, og skaffet selv straffesparket han satte inn til italienernes siste mål.

Frykter for EM
- Onsdag kveld fikk tre stoppere sitt livs juling av Ibrahimovic, etter en prestasjon som bør drepe det velslitte argumentet om at han aldri leverer mot engelske lag eller i store Champions League-kamper. Han var, ganske enkelt, enorm. England bør håpe han ikke er i denne formen når de møter Sverige i EM i juni, skriver Daily Mail.

HYGGELIG GJENSYN: Zlatan Ibrahimovic fikk et smil ut av Thierry Henry til tross for julingen han delte ut til Arsenal i går kveld. Nå begynner engelskmennene å frykte for hva svensken kan finne på i sommerens EM.Foto: SCANPIX/EPA/DANIEL DAL ZENNARO
HYGGELIG GJENSYN: Zlatan Ibrahimovic fikk et smil ut av Thierry Henry til tross for julingen han delte ut til Arsenal i går kveld. Nå begynner engelskmennene å frykte for hva svensken kan finne på i sommerens EM.Foto: SCANPIX/EPA/DANIEL DAL ZENNARO Vis mer

Guardian lot seg imponere av Robinho, men enda mer av svenskenes største stjerne.

- Zlatan Ibrahimovic var som krenket av anklagene om at han har en tendens til å gjemme seg bort på dette stadiet av turneringen. Vi fikk se en fotballspiller på sitt aller ypperste, og det var hans straffespark som sørget for 4-0 og knuste ethvert lille håp Arsenal hadde om å snu dette i returkampen, skriver avisa.

Telegraphs Henry Winter oppsummerer svensken på denne måten:

- Zlatan Ibrahimovic var fullstendig majestetisk - han så ut som en pirat og herjet som en, da han skapte to mål for Robinho etter Kevin-Prince Boatengs ledermål. Ibrahimovic' prestasjon fortjente en scoring, og det fikk han med et straffespark mot slutten.

Byttet drakt med Henry
Selv var Zlatan opptatt av å snakke om lagets prestasjon etter kampen i går, der han også sørget for å få byttet drakt med Thierry Henry i franskmannens siste Arsenal-opptreden før returen til USA.

- Det er en stor glede å kjenne en så stor person som ham, sier Ibrahomivic ifølge Aftonbladet, om sin tidligere lagkamerat i Barcelona.

- Vi har fortsatt kontakt. Det er et godt menneske, en bra person, og en fantastisk spiller som har gjort mye. Han har skapt historie, sier svensken.

Arsenal-manager Arsene Wenger var nærmest i sjokk over det laget hans opplevde på San Siro i går kveld.

- Jeg er mer bekymret over prestasjonen enn resultatet, for et sånt resultat kan komme selv når du spiller bra. Men vi var svake defensivt. Det er et stort sjokk, sa franskmannen etter kampen.

- Det er en stor bekymring, vi var i trøbbel hele tida. Vi hang ikke med og vi tapte duellene. Men vi skal ikke snakke for mye i kveld, bare ta med oss smerten og forberede oss på neste kamp, sa Wenger.