Zlatan ble matchvinner mot Napoli

Milan på andreplass i Serie A.

KNALLHARDT: Zlatan Ibrahimovic headet nesten rett på Morgan De Sanctis, men så hardt at Napoli-keeperen ikke klarte å stoppe ballen.  Foto: Ciro Fusco, EPA/Scanpix
KNALLHARDT: Zlatan Ibrahimovic headet nesten rett på Morgan De Sanctis, men så hardt at Napoli-keeperen ikke klarte å stoppe ballen. Foto: Ciro Fusco, EPA/ScanpixVis mer

|||
(Dagbladet): Napoli - Milan 2-1.

Zlatan Ibrahimovic nikket inn 2-0-målet for Milan etter 71 minutter. Det holdt til seier selv om Napoli som spilte over en omgang med ti mann, reduserte og presset på for utlikning.

Allerede etter 12 minutter skadet Luca Antonini seg i en hodeduell med Christian Maggio, og ble båret av banen med støttekrage rundt nakken. Massimo Oddo kom inn, og back-veteranen skulle bli en viktig brikke for Milan i kveld.

Etter ti minutter på banen kom Oddo seg til dødlinja og spilte skrått ut til Robinho, som satte inn ledermålet gjennom en mølje spillere fra begge lag.

Utvist for to hands Rett før pause fikk Napolis Michele Pazienza sitt andre gule kort for hands på få minutter.

Milan utnyttet altså overtallet til å ta ledelsen ved sin svenske superspiss. Den målgivende pasningen kom fra Massimo Oddo for andre gang i kampen.

Men Napoli kjempet seg tilbake og Ezequiel Lavezzi reduserte bare sju minutter seinere.

Massekrangel Temperaturen var høy, striregnet til tross, og bare noen små minutter etter reduseringen var nesten alle spillerne på banen involverte i knuffing og krangling etter en tøff takling fra Kevin-Prince Boateng.

Til og med Zlatan, som var byttet ut fem minutter tidligere, fant veien tilbake på banen for å delta i krangelen, som endte med ett gult kort til hvert av lagene.

Ifølge Eurosport så det ut til at Zlatan ble sendt på tribunen for sin involvering i krangelen, og han risikerer i så fall karantene. 

AC Milan ligger to poeng bak Lazio, som topper Serie A. Byrival Inter følger på tredjeplass to poeng bak.