Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan blir i Juve

Overgangsryktene avfeid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Zlatan Ibrahimovic blir i Juventus. Klubbens president har gjort det klokkeklart at han ikke har noe ønske om å selge den svenske 24-åringen, melder nettstedet Sportinglife.

Svenske og spanske aviser linket ham onsdag til storklubben Real Madrid i etterkant av det påståtte slagsmålet mellom Zlatan og lagkamerat Zebina.

Zlatan blir

Nå har derimot president Franzo Grande Stevens i Juventus tatt bladet fra munnen.

- Ibrahimovic blir i Juventus, sier han, og legger med det alle spekulasjoner døde.

Trener Fabio Capello støtter Zlatan.

- Vi løser alt innenfor familien, sier Capello, og legger til at han misliker ryktene som har gått, både om Zlatans overgang og om slagsmålet på Juve-treningen.

- Har ikke hatt kontakt

BLIR: Zlatan Ibrahimovic har hatt en vanskeligere sesong i år enn i fjor, men Juve har ingen planer om å selge ham. Foto: Scanpix
BLIR: Zlatan Ibrahimovic har hatt en vanskeligere sesong i år enn i fjor, men Juve har ingen planer om å selge ham. Foto: Scanpix Vis mer

Også Real Madrid benekter at de har vært inne med bud på Ibrahimovic.

Ifølge en offisiell pressemelding fra klubben har de «verken hatt direkte eller indirekte kontakt med spilleren, hans agent eller Juventus, og har langt mindre kommet med noe bud».

Og for å fjerne siste rest av tvil rundt den påståtte overgangen, har Zlatan nå gått til innkjøp av ny 15-millioners luksusbolig, midt i sentrum av Torino.

Zlatan har scoret seks ganger på 25 kamper for Juventus denne sesongen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!