Zlatan bommet på straffe i skrekkdebut

Milans angrepsmaskin gikk på kjempesmell mot Cesena.

NEDTUR: Cesenas Erjon Bogdani og Yuko Nagatomo feirer lagets første scoring, mens Sokratis og Gennaro Gattuso rusler oppgitt mot midtstreken. Foran i bildet, en resignert Zlatan Ibrahimovic.Foto: SCANPIX/AFP/FABIO MUZZI
NEDTUR: Cesenas Erjon Bogdani og Yuko Nagatomo feirer lagets første scoring, mens Sokratis og Gennaro Gattuso rusler oppgitt mot midtstreken. Foran i bildet, en resignert Zlatan Ibrahimovic.Foto: SCANPIX/AFP/FABIO MUZZIVis mer

||| (Dagbladet): Cesena - AC Milan 2-0.

AC Milan har gjort et par oppsiktsvekkende innkjøp til spillerstallen før denne sesongen, og imponerte også voldsomt da de knuste Lecce 4-0 i første serierunde på San Siro.

I dag kom de rødsorte kjapt ned på beina igjen.

Nyopprykkede Cesena var effektive på sjansene de fikk, Milan var det ikke, og dermed fikk Italia også en bombe som den Barcelona gikk på i Spania tidligere i kveld.

For Zlatan, som langt fra var Milans dårligste, ble den skuffende debuten kronet med negativt fortegn da han satte en straffe i stolpen fem minutter før slutt.

To under før pause
Robinho var spilleren i det fryktinngytende angrepsvåpenarsenalet som måtte starte på benken, mens Zlatan Ibrahimovic fikk sin debut med Alexandre Pato og Ronaldinho rundt seg.

Men første omgang ble et mareritt for Milans stjerner.

Cesena ga bortelaget to på nesa før pause, først ved Erjan Bogdani, som kastet seg foran Sokratis og stanget inn 1-0 etter en halvtime.

Emanuele Giaccherini var mannen som gjorde vondt verre, da han avsluttet en prikkfri kontring med en presis avslutning til 2-0 like før hvilen.

Bare nesten
Milan satte inn presset etter pause, men klarte ikke å utnytte overtaket.

Alexandre Pato ble nok snytt for en scoring da dommeren noe uforståelig annullerte hans nettkjenning halvveis i andre, Zlatan hadde et par gode skuddforsøk, og Filippo Inzaghi var som vanlig et uromoment da han ble byttet inn i jakten på redusering.

Mål ble det ikke.

Heller ikke da Filippo Inzaghi falt seg lett til et sent straffespark, og Zlatan Ibrahimovic fikk sjansen til å starte en sen sluttspurt fra straffemerket.

Men svensken satte altså ballen i stanga.

Den lille svikten han fikk i knærne da han skjønte det, oppsummerer godt Milans fotballkveld.