Zlatan drømmer om Hareide

Vil gjerne ha Malmø i gruppespillet.

VIL TIL SVERIGE: Zlatan Ibrahimovic ser gjerne at hans PSG trekker Malmø i grupespillet i Champions League i ettermiddag.Foto: AFP / STEPHANE DE SAKUTIN / NTB Scanpix
VIL TIL SVERIGE: Zlatan Ibrahimovic ser gjerne at hans PSG trekker Malmø i grupespillet i Champions League i ettermiddag.Foto: AFP / STEPHANE DE SAKUTIN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Zlatan Ibrahimovic gleder seg stort over at Malmö er klar for mesterligaen. PSG-stjernen vil gjerne møte gamleklubben i gruppespillet.

Åge Hareide ledet MFF til mesterligaen med 4-2 sammenlagt over østerrikske Salzburg i siste kvalifiseringsrunde.

- Stort grattis, og velkommen til den store scenen. Neste drøm er at Malmö får PSG, skriver Zlatan i appen sin.

- Ingenting er umulig. Det vet jeg, og det viste dere i dag. Har sagt det er MFF som er svensk fotball. En klubb som tenker utenfor Sveriges grenser, for de vet allerede at de er best i Sverige. Nå trenger ikke svenskene å se mesterligaen på TV. Det holder å reise til Malmö, legger superstjernen til.

Ibrahimovic startet karrieren i Malmö, og 32-åringen har fortsatt et nært forhold til klubben. Nå spiller han i franske Paris Saint-Germain.

- Det hadde vært kult å ha Zlatan her, sier Malmö-spissen Marcus Rosenberg, som scoret to av målene i onsdagens 3-0-seier over Salzburg.

Hareide vil ha City Trekningen av gruppespillet foretas i Monaco torsdag. Malmö er eneste nordiske lag med i mesterligaen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer