Zlatan eneste svenske som får «super-suite»

Se bildene av luksushotellet der det svenske landslaget skal forberede seg til EM.

«SUPER-SUITE»: Her er et bilde av suiten Zlatan Ibrahimovic trolig skal bo i under den svenske forberedelsesleiren til EM. Foto: www.gtsab.se
«SUPER-SUITE»: Her er et bilde av suiten Zlatan Ibrahimovic trolig skal bo i under den svenske forberedelsesleiren til EM. Foto: www.gtsab.se Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic er Sveriges EM-tropp største stjerne, og har fått det de svenske avisene Expressen og Aftonbladet beskriver som en «super-suite» på hotellet landslaget skal bo på under oppkjøring til sommerens høydepunkt.

Erik Hamréns utvalgte skal bo på Tott Hotel i den lille byen Visby på Gotland. Landslagsspillerne landet i 14-tiden i dag på øya, og skal være der de neste fem dagene. Familiene til spillerne er også invitert med på treningsleiren.

Ibrahimovic og hans familie har som nevnt fått den mest lukseriøse suiten, mens Kim Källstrøm, Sebastian Larsson, Anders Svensson og Olof Mellberg også har fått suiter.

Keeper Andreas Isaksson, som har nesten 100 kamper med flagget på brystet, må nøye seg med en mindre suite - en «junior-suite», som Aftonbladet kaller det. De øvrige spillerne i troppen er henvist til «vanlige hotellrom».

- Vi prater ikke om våre gjester, og vil ikke bekrefte om det stemmer eller ikke. Men vi har totalt fem suiter på hotellet, og de har en større overflate, sier hotellsjef Mattias Thunholm til Expressen.

Thunholm sier at hele Gotland gleder seg til å få landslagsstjernene på besøk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer