TILBAKE I NIKE-SKO:  Mot Montenegro spilte Zlatan Ibrahimovic igjen i Nike-sko etter å ha spilt en halvsesong i svartemalte sko. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND
TILBAKE I NIKE-SKO: Mot Montenegro spilte Zlatan Ibrahimovic igjen i Nike-sko etter å ha spilt en halvsesong i svartemalte sko. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRANDVis mer

Zlatan enig med Nike om ny skoavtale. Får 90 millioner over fire år

Forlenger han karrieren?

(Dagbladet): Siden november i fjor har Zlatan Ibrahimovic spilt i svartmalte sko, hvor det ikke kommer fram hvem som har produsert skoen.

Sportsgiganten Nike har hatt den svenske superstjernen i sin stall siden 2006 og Ibra har sammen med Cristiano Ronaldo vært merkets fremste fotballstjerne.

Men i oktober i fjor gikk avtalen ut. Zlatan krevde en fireårskontrakt verdt 22 millioner kroner i året skrev Aftonbladet.

Siden har det vært stille rundt Nike-avtalen. Puma viste interesse. Adidas var også inne i bildet, mens Ibrahimovic fullførte sesongen i svarte sko, som ingen visste hvor kom fra.

Senest på Ullevaal for halvannen uke siden spilte Ibrahimovic i de svartmalte skoene. Men da Montenegro gjestet Stockholm og Friends Arena for en uke siden, var Zlatan tilbake i Nike-sko.

Fransk presse skriver at Ibrahimovic skal ha fått det han ønsket, og at den nye avtalen strekker seg til 2019.

 SVARTE KO:  Zlatan spilte ikke i Nike-sko for halvannen uke siden. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SVARTE KO: Zlatan spilte ikke i Nike-sko for halvannen uke siden. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Det får også spekulasjonene i gang om Ibrahimovic kommer til å forlenge karrieren. 33-åringen har igjen ett år av sin kontrakt med PSG, og har tidligere uttalt at han ikke ser for seg å fortsette sin profesjonelle karriere etter det.