<strong> TILBAKE I NIKE-SKO:</strong>  Mot Montenegro spilte Zlatan Ibrahimovic igjen i Nike-sko etter å ha spilt en halvsesong i svartemalte sko. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND
TILBAKE I NIKE-SKO: Mot Montenegro spilte Zlatan Ibrahimovic igjen i Nike-sko etter å ha spilt en halvsesong i svartemalte sko. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND Vis mer

Zlatan enig med Nike om ny skoavtale. Får 90 millioner over fire år

Forlenger han karrieren?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Siden november i fjor har Zlatan Ibrahimovic spilt i svartmalte sko, hvor det ikke kommer fram hvem som har produsert skoen.

Sportsgiganten Nike har hatt den svenske superstjernen i sin stall siden 2006 og Ibra har sammen med Cristiano Ronaldo vært merkets fremste fotballstjerne.

Men i oktober i fjor gikk avtalen ut. Zlatan krevde en fireårskontrakt verdt 22 millioner kroner i året skrev Aftonbladet.

Siden har det vært stille rundt Nike-avtalen. Puma viste interesse. Adidas var også inne i bildet, mens Ibrahimovic fullførte sesongen i svarte sko, som ingen visste hvor kom fra.

Senest på Ullevaal for halvannen uke siden spilte Ibrahimovic i de svartmalte skoene. Men da Montenegro gjestet Stockholm og Friends Arena for en uke siden, var Zlatan tilbake i Nike-sko.

Fransk presse skriver at Ibrahimovic skal ha fått det han ønsket, og at den nye avtalen strekker seg til 2019.

<strong> SVARTE KO:</strong>  Zlatan spilte ikke i Nike-sko for halvannen uke siden. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SVARTE KO: Zlatan spilte ikke i Nike-sko for halvannen uke siden. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Det får også spekulasjonene i gang om Ibrahimovic kommer til å forlenge karrieren. 33-åringen har igjen ett år av sin kontrakt med PSG, og har tidligere uttalt at han ikke ser for seg å fortsette sin profesjonelle karriere etter det.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer