GJØR SOM HAN VIL: Lucas Moura sier Zlatan er arrogant, og ofte krever å få ballen. Foto: NTB Scanpix
GJØR SOM HAN VIL: Lucas Moura sier Zlatan er arrogant, og ofte krever å få ballen. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Zlatan er arrogant og klager mye

Lucas Moura langer ut mot lagkameraten.

(Dagbladet): Lucas Moura ble lagkamerat med Zlatan Ibrahimovic da han ble hentet til Paris Saint-Germain i januar.

- Lucas Mouras ankomst vil gi laget vårt enda mer kvalitet - og vi bil bli mye sterkere offensiv. Laget vil sikkert bli bedre med Moura, sa Zlatan til klubbens hjemmeside da overgangen ble klar.

Banner mye Om Zlatan fortsatt er like fornøyd med lagkameraten når han får høre hvordan brasilianeren beskriver han, spørs.

- Jeg kan allerede si at han er veldig sterk, men noen ganger er han arrogant. Han klager mye og krever ofte ballen. Ibra er en komplisert spiller, og han bruker mye skjellsord. En ting som er klart er at når han vil noe, så skjønner man det, uavhengig av språket han snakker, sier Moura til Fox Sports.

Ute av kontekst Nå sier Moura til Globesporte at han føler seg misforstått.

- Jeg ga et telefonintervju i går, og det endte med at det ble en misforståelse runde det jeg sa om Ibra, sier han til Globesporte.

- Jeg snakket med dem om hvordan Ibra skriker, klager og banner, men dette er normalt for en spiss fordi alle vil vinne og score mål. Det er hans væremåte, men han er en bra spiller, og veldig viktig for laget. Han behandler meg veldig bra, han spiller med meg og snakker med meg. Vi kommer godt overens.

PSG møter Zlatans tidligere lagkamerater i Barcelona i kvartfinalen i Champions League, men svensken har karantene i første kamp etter at han fikk rødt kort for en takling på Andres Guardado i første åttedelsfinale mot Valenica.