- Zlatan er en bitter primadonna

Kraftig spark fra Bayern Münchens president.

PRIMADONNA?: Presidenten i Bayern München kaller Zlatan Ibrahimovic for en bitter primadonna etter at svensken kritiserte sin tidligere trener Pep Guardiola. Foto:  AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix
PRIMADONNA?: Presidenten i Bayern München kaller Zlatan Ibrahimovic for en bitter primadonna etter at svensken kritiserte sin tidligere trener Pep Guardiola. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det er ingen hemmelighet at Zlatan Ibrahimovic og Pep Guardiola ikke er verdens beste venner.

Forrige uke ble Zlatans selvbiografi «Jeg er Zlatan Ibrahimovic» sluppet i Tyskland, og en del av boken handler om det anstrengte forholdet mellom svensken og den tidligere Barcelona-treneren fra tiden de hadde sammen i den spanske klubben.

I den forbindelse stilte den svenske superstjernen opp i et intervju med tyske Der Siegel, og benyttet muligheten til å komme med noen flere stikk til Guardiola.

- Guardiola er en fantastisk trener. Men som person er han feiging, ikke en mann, sier Zlatan i intervjuet, ifølge Aftonbladet.

Han gjentar også noe av sin tidligere kritikk mot Guardiola.

- Guardiola ofret meg for Messi og hadde ikke engang guts til å si det til meg. Han har ingen baller. Messi er en fantastisk spiller, men jeg scoret flere mål enn han, og da klagde han til Guardiola. Og det var et problem: Messi var stjernen.

Pep Guardiola er nå trener i Bayern München, og klubben har fått med seg kritikken Zlatan kommer med. Bayerns president Uli Hoeness forsvarer nå den spanske treneren, samtidig som han gir et spark tilbake til den svenske spissen.

- Ibrahimovic er en bitter primadonna spør du meg. Han kom aldri helt over avskjeden med Barcelona, sier han til tyske Bild.

- Ingen klubb har vært fornøyd med han, han er et problembarn.

IKKE GODE VENNER: Pep Guardiola var Zlatans trener i Barcelona, men de to har langt i fra et godt forhold i dag.Foto: AP Photo/Alberto Pellaschiar / NTB Scanpix
IKKE GODE VENNER: Pep Guardiola var Zlatans trener i Barcelona, men de to har langt i fra et godt forhold i dag.Foto: AP Photo/Alberto Pellaschiar / NTB Scanpix Vis mer