Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Zlatan er en fantastisk spiller

Maradona ga intervju på lapp etter 45 timer.

(Dagbladet.no): Diego Armando Maradona spite oldboys-turnering i sørspanske Jerez i helga.

Terje Liverød, den norske talentspeideren i Sør-Amerika, hadde antydet at det var mulig å få et intervju med den noe tykkfalne fotballguden.

Svenske Expressen, norske VG, danske Politiken og norske TV 2 tok turen.

Det skulle vise seg å bli 45 timers venting på sirkus Armando, som prioriterte champagne og sigarer framfor å snakke med skandinaviske journalister.

- Zlatan er fantastisk

Til slutt fikk journalistene lov til å kludre ned tre spørsmål på en lapp, som Maradonas kamerat Marcello Bandolo bragte opp til suiten.

Blant annet et spørsmål om Sverige og Zlatan Ibrahimovic.

- Sverige er et veldig hyggelig land, med et velrespektert folk. Zlatan er en fantastisk spiller, og han kommer definitivt til å gjøre et veldig bra VM, lød det i svaret som kom etter en ny halvtimes venting.

- IKKE RESPEKTERT: Diego Armando Maradona mente at han ikke ble behandlet med respekt av arrangørene i oldboys-turneringen i Spania i helga. Selv lot han skandinaviske journalister vente i tre dager før han svarte på en lapp. Foto: Reuters/Scanpix
- IKKE RESPEKTERT: Diego Armando Maradona mente at han ikke ble behandlet med respekt av arrangørene i oldboys-turneringen i Spania i helga. Selv lot han skandinaviske journalister vente i tre dager før han svarte på en lapp. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Selv om Maradona ser friskere ut en på årevis, har han på ingen måte lagt til side nykkene. I helga sto han på VIP-tribunen og pattet på feite kubanere mens lagkameratene varmet opp.

- Ikke behandlet med respekt

Og han var slett ikke fornøyd med behandlingen han fikk fra de spanske arrangørene.

- Han er veldig forbannet på hele arrangementet. Han synes ikke at han har blitt behandlet med respekt, forklarer Liverød til Expressen.

Av og til får man smake sin egen medisin. Også om man heter Diego Armando Maradona.

- Zlatan er en fantastisk spiller
BLID PÅ BANEN: Men på banen ser Maradona bedre ut enn på lange tider. Her feirer han scoring mot Nederland.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling