- Zlatan er et monster

Og nå kan svensken få dansk sjef.

STERK SPILLER: Michael Laudrups agent Bayram Tutumlu beskriver Zlatan som en av verdens største.Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND / NTB Scanpix
STERK SPILLER: Michael Laudrups agent Bayram Tutumlu beskriver Zlatan som en av verdens største.Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Paris Saint-Germain skal ha kontaktet Michael Laudrup, og ønsker å hente han som erstatter for Carlo Ancelotti.

Danskens agent Bayram Tutumlu skal ha kommet på kant med ledelsen i Swansea, men ønsker ikke å si noe om Laudrups framtid.

- Akkurat nå er han trener for Swansea, sier Tutumlu til svenske Expressen.

- En av de største En han derimot gjerne vil snakke om er sveriges superstjerne Zlatan Ibrahimovic.

- Jeg synes Zlatan er en stor spiller, men det har ingenting med et eventuelt tilbud fra Paris Saint-Germain til Michael å gjøre, sier han til den svenske avisen.

Han tror også Laudrup er fan av Zlatan.

- Zlatan er et monster, han er veldig sterk. Jeg tror Michael Laudrup mener det samme, vi prater mye om spillere. Sverige kan være stolt av Zlatan, han er en av de største, sier Tutumlu.

Kan forsvinne Selv om Laudrup muligens kan bli ny trener i PSG, er det ikke sikkert at Zlatan vil være der. Det har gått rykter om at svensken og hans familie ikke trives så godt i Paris, og at han ønsker å gå ned i lønn for å dra tilbake til Italia.

- Han blir i PSG, sier svenskens agent.

- Det er i alle fall helt klart at han ikke kommer til å returnere til Italia. Jeg har også hørt det er blitt sagt at Zlatan er villig til å gå ned i lønn for å komme tilbake til italiensk fotball, men det er ikke tilfelle. Jeg har i alle fall aldri hørt han har sagt noe slikt, sier agenten Mino Raiola.