HYLLE(ST) AV DE SJELDNE: Virginie Caprice er ikke av det blyge slaget når hun hyller noen av de største navnene i fotballens verden. Foto: Instagram
HYLLE(ST) AV DE SJELDNE: Virginie Caprice er ikke av det blyge slaget når hun hyller noen av de største navnene i fotballens verden. Foto: InstagramVis mer

Zlatan er ikke den første som mottar denne (halv)nakne hyllesten

Tidligere pornostjerne med sterkt fotballengasjement.

(Dagbladet): De siste dagene har Zlatan Ibrahimovic vært på alles lepper.

Etter firemåls-forestillingen mot Anderlecht på onsdag har superlativene haglet rundt svensken, og ikke helt uten grunn.

Med seks mål på sine tre første Champions League-kamper og elleve på 14 i alle turneringer denne sesongen, ser svensken ut til å være i sitt livs form.

Utradisjonell hyllest Men det er ikke alle som holder seg til å hylle 32-åringen verbalt. Noen tar det enda noen hakk lenger, og én av disse er den franske glamour-modellen Virginie Caprice.

Hennes verktøy? Leppestift, egen kropp og et kamera.

På sin Instagram- og Twitter-profil, kommer følgende budskap tydelig frem: «Zlatan fortjener gullballen». Men stjernespissen er ikke den eneste som får hennes oppmerksomhet. Både Neymar, Edinson Cavani, David Beckham og Robert Lewandowski har tidligere mottatt sin hyllest av den barmfagre franske modellen.

I tillegg har hun også gjort det for vane å tippe fotballresultater, men heller ikke på den helt tradisjonelle måten.

Modell, skuespiller og fotballfan Caprice startet derimot sin karriere i rampelyset under et annet navn - hennes virkelige navn, Virginie Gervais (såvidt Dagbladet kan finne ut, er hun ikke beslektet med komikeren Ricky Gervais).

VARM VELKOMST: Både David Beckham og Edinson Cavani fikk i tur og orden sin varme velkomst av den barmfagre modellen. Foto: Instagram
VARM VELKOMST: Både David Beckham og Edinson Cavani fikk i tur og orden sin varme velkomst av den barmfagre modellen. Foto: Instagram Vis mer

Hun ble født i Versailles utenfor Paris i 1979, men ble først kjent i en alder av 26 da hun vant en modellkonkurranse arrangert av franske FHM ifølge Wikipedia.

I ettertid ble det klart at hun allerede før hun vant modellkonkurransen hadde spilt inn en erotisk film, og denne ga henne ytterligere vann på kjendis-mølla.

Hun gjorde også en gjesteopptreden som stripper i en episode av tv-programmet «Paris enquêtes criminelles», løst oversatt som «Paris: Kriminaletterforskerne». Episoden «Et skrik i natten» gikk på franske tv-skjermer tilbake i 2008.

Siden den gang har hun gjort en rekke jobber for magasiner og figurert i musikkvideoer og reklamefilmer, før hun nå har slått seg opp som fotballfanatiker.