ENSOM STJERNE: Zlatan Ibrahimovic møtte på Barcelona-trening allerede i forrige uke, mens VM-stjernene har fri litt til. Foto: AP/Manu Fernandez
ENSOM STJERNE: Zlatan Ibrahimovic møtte på Barcelona-trening allerede i forrige uke, mens VM-stjernene har fri litt til. Foto: AP/Manu FernandezVis mer

- Zlatan er lykkelig i Barcelona

I dag kommer svensken til Oslo.

||| (Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic er én av bare åtte A-lagsspillere Barcelona tar med seg til privatkampen mot Vålerenga kl. 19 i kveld.

De andre sju er Pinto, Adriano, Milito, Maxwell, Víctor Sánchez, Keita, og Bojan. Barcelonas åtte VM-spillere er fortsatt på ferie.

Det inkluderer VM-toppscorer David Villa, som Barcelona kjøpte fra Valencia før sluttspillet i Sør-Afrika.

Overgangen er verd 40 millioner euro og førte til rykter om at Zlatan er til salgs, etter «bare» 16 ligamål i debutsesongen.

I sommer er 28-åringen blitt knyttet til Manchester City, Milan, Chelsea og Real Madrid - mens agent Mino Raiola hele tida har stått på at spissen skal bli på Camp Nou.

Det tror også Maxwell. Han er Barcas brasilianske venstreback, og tidligere Inter-kompis av svensken. Begge var med i troppen som har landet i Norge tidligere i dag.

- Når jeg ser Ibra med klubben i sesongoppkjøringen så er han veldig lykkelig og sterkt motivert. Forrige sesong var tøff for ham i perioder, men han har mange kvaliteter. Og han fortsetter å gjøre bra ting for laget. Selv om folk sier at det ikke er sånn, sier Maxwell til nyhetsbyrået EFE.

Da Zlatan stilte opp sammen med Sverige-sjef Erik Hamrén i forbindelse med landslagscomebacket var han veldig klar på hvor han spiller fotball etter sommerferien.

- Jeg var Barcelona-spiller da jeg dro derfra og jeg er Barcelona-spiller når jeg kommer tilbake, sa Zlatan og la til følgende om klubbene han har vært koblet til:

- Det er bare folk som utnytter mitt navn.

Barcelona, Zlatan og trener Pep Guardiola har en pressekonferanse i Oslo kl. 14.15. Dagbladet kommer tilbake med mer.

TIL OSLO: Både Adriano (t.v) og Maxwell er med på laget som møter VIF på Ullevaal i kveld. Foto:  AFP/JOSEP LAGO
TIL OSLO: Både Adriano (t.v) og Maxwell er med på laget som møter VIF på Ullevaal i kveld. Foto: AFP/JOSEP LAGO Vis mer