Du leser nå Dagbladet Pluss

- Zlatan er som skurken i James Bond-filmene

I kveld står hele Malmö på hodet når byens store helt vender hjem.

BACK IN TOWN: Zlatan Ibrahimovic var blid og i strålende humør på Swedbak Stadion i Malmö i går. Kveldens møte med moderklubben blir noe helt spesielt for både Zlatan og hele byen.
BACK IN TOWN: Zlatan Ibrahimovic var blid og i strålende humør på Swedbak Stadion i Malmö i går. Kveldens møte med moderklubben blir noe helt spesielt for både Zlatan og hele byen.Vis mer

- Zlatan er som skurken i James Bond-filmene. Først liker du ham ikke. Så ender det opp med at du synes han er den kuleste av dem alle, sier Jan Åge Fjørtoft.

I kveld setter Zlatan Ibrahimovic hele Sverige på hodet, når han setter foten sin på gresset på Swedbank Stadion. Han er hjemme igjen. Der han vokste opp. For å spille i Champions League med sin klubb Paris St. Germain mot moderklubben Malmö FF.

Det er selvfølgelig utsolgt.

Zlatan har leid torvet i Malmö. Her skal kampen overføres på en gigantskjerm. Alle som vil, skal få oppleve hans tilbakekomst til sin hjemby.

Reise i selvdisiplin

Historien til Zlatan Ibrahimovic er en reise i selvdisiplin og målbevissthet. Det hele startet i garderoben etter en trening med juniorlaget: