Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan er tilbudt 360 mill. - vil ikke signere

Supertilbud fra Inter.

(Dagbladet.no) Det er ingen tvil om at Inter vil beholde Zlatan Ibrahimovic. De regjerende seriemesterne har nå tilbudt ham en ny kontrakt, som vil gi svensken 360 millioner norske kroner fram til 2012.

Ifølge Gazzetta dello Sport og Corriere dello Sport vil han i så fall bli klubbens best betalte spiller gjennom tidene.

Avisene skriver også at spissen har blitt enig med klubben om detaljene og at kontrakten er underskrevet. Det tilbakeviser 26-åringens agent.

- Forholdet til Inter er utmerket, men vi er ikke klare til å skrive under på noen ny kontrakt nå, sier Mino Raiola til Expressen.

Hvis Zlatan signerer får han umiddelbart et lønnshopp fra 43 millioner i året til drøyt 50 millioner. Videre kommer lønnen til å økes til topplønnen på 82 millioner i året.

Zlatan er serieleder Inters toppscorer i Serie A denne sesongen, med sju mål etter 11 serierunder. Han er også mestscorende i Champions League sammen med Cristiano Ronaldo, med fire mål.

SCORINGSKÅT I ÅR: Zlatan Ibrahimovic har puttet 11 mål i Serie A og Champions League denne sesongen. Ikke rart Inter vil strekke seg langt for å beholde ham. Foto: AFP
SCORINGSKÅT I ÅR: Zlatan Ibrahimovic har puttet 11 mål i Serie A og Champions League denne sesongen. Ikke rart Inter vil strekke seg langt for å beholde ham. Foto: AFP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling