- Zlatan er trøtt og sløv

Nederlands stjerner psyker ut svensken. - Stam avslører ham, sier Kluivert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I går kveld fikk Nederland den hjelpen de trengte fra et redusert Tsjekkia. Det betyr kvartfinale mot Sverige på lørdag. Mot Zlatan. Og nederlenderne startet allerede i går den psykologiske krigføringen mot 22-åringen som til daglig spiller for Ajax i nederlandsk serie.

- Svakheten hans i Ajax er at han er litt trøtt og sløv i blant, sier klubbkameraten Rafael van der Vaart (21) til Aftonbladet.

Møter kamerater

Van der Vaart mener Zlatan sammen med Henke Larsson er Sveriges farligste våpen, og at nøkkelen ligger i å nekte den svenske spissduoen rom.

- Det skal bli gøy å spille mot Zlatan. Jeg håper vi vinner og at han ikke scorer, haha!

Zlatan kan også møte lagkameratene Johnny Heitinga og Wesley Sneijder. Han har også spilt to sesonger sammen med Inter-spiller Andy van der Meyde, som er blitt en god venn.

- Tar hånd om Zlatan

Men også andre nederlendere følger med på hjemlig fotball, og vet alt om Zlatan. Patrick Kluivert har en klar mening om hvem som skal stoppe den store svensken.

- Jeg kan Zlatan. Han er en veldig god angriper. Han har ikke mange svakheter, men noen av dem kommer til å bli synlige når han tvinges til å spille mot Jaap. Stam kommer til å ta hånd om Zlatan, sier Barcelona-spissen til Aftonbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.