FÅR REDUSERT STRAFF: PSGs Zlatan Ibrahimovic går av banen etter å ha fått rødt kort mot Valencia i første åttedelsfinale i Champions League. Foto: JOSEP LAGO, AFP / NTB SCANPIX
FÅR REDUSERT STRAFF: PSGs Zlatan Ibrahimovic går av banen etter å ha fått rødt kort mot Valencia i første åttedelsfinale i Champions League. Foto: JOSEP LAGO, AFP / NTB SCANPIXVis mer

Zlatan får spille begge kampene mot Barcelona

Uefa har redusert straffen.


(Dagbladet): Et av mange interessante poenger etter trekningen av kvartfinalene i Champions League, var at Zlatan Ibrahimovic og hans Paris SG møter svenskens gamleklubb Barcelona.

Men i utgangspunktet skulle han stått over det første møtet som en følge av det røde kortet han fikk på tampen av første åttedelsfinale mot Valencia.

Ibrahimovic ble gitt to kampers karantene, og sonet den første i returmøtet med Valencia. Den andre skulle han etter planen sone i hjemmemøtet med Barcelona.

I dag meldte imidlertid den spanske avisa El Mundo Deportivo at Uefa har redusert straffen til én kamp etter en klage fra PSG. I ettermiddag har også Uefa bekreftet det i en melding på sine nettsider.

Lagene møtes i Paris tirsdag om en uke, 2. april. Returkampen spilles onsdag 10. april på Camp Nou.

Kvartfinalene i Champions League: Málaga  - Borussia Dortmund
Real Madrid - Galatasaray
Paris Saint Germain - Barcelona
Bayern München - Juventus
• Laget som står først har hjemmekamp i første oppgjør. 
• Kampene spilles 2./3. og 9./10. april.