DET SKJEDDE I DE DAGER: En pur ung Zlatan vant trofeer med Juventus, som siden ble tatt fra klubben. Nå skal ryktene ha det til at Torino-klubben er interesserte igjen.Foto: REUTERS/Max Rossi
DET SKJEDDE I DE DAGER: En pur ung Zlatan vant trofeer med Juventus, som siden ble tatt fra klubben. Nå skal ryktene ha det til at Torino-klubben er interesserte igjen.Foto: REUTERS/Max RossiVis mer

Zlatan flørter med Juventus

Skaper usikkerhet om Paris-framtida.

(Dagbladet): Da Zlatan Ibrahimovic bommet på straffe og spilte en middelmpdig kamp i den franske cupen forrige uke, fikk han gjennomgå av fransk presse.

I går var han på scoringslista og i storform da Paris St. Germain tok stormskritt mot lagets første seriemesterskap siden 1994. Og skapte umiddelbart usikkerhet rundt sin egen framtid i den franske hovedstadsklubben.

Ifølge ryktebørsen skal nemlig en av Zlatans gamle klubber, Juventus, være svært så interesserte i å sikre seg den svenske pokalgarantisten neste sesong.

Og Zlatan lar seg smigre av ryktene.

- Jeg har kontrakt med PSG. Om det er sant at Juve er interesserte er det en ære, det er en fantastisk klubb som jeg allerede har representert. De har et bra lag og et spennende prosjekt på gang, men jeg tilhører Paris. Vi har fortsatt fem kamper igjen å spille och forhåpentligvis blir vi mestere. Etter det skal jeg ta en lang ferie, for det trenger jeg, sier Zlatan ifølge Aftonbladet

Zlatans agent, Mino Railoa, åpnet i helgen for at svensken kunne komme til å forlate PSG om den sportslige satsingen i klubben ble endret, eller om treneren forsvinner.

Men siden Zlatan er fortsatt under kontrakt med PSG og vil bli en dyr mann for enhver klubb som ønsker å ha ham i klubben. Det vet de i Juventus også, og ifølge Aftonbladet skal sportssjef Giuseppe Marotta ha sagt at de ikke kommer til å gå etter spillere som tjener så mye som det Zlatan gjør i Paris.