Zlatan ga bort trøya til to motspillere

- Heldigvis hadde jeg en ekstra.

KAMP OM DRAKTA:  Både Terrence Boyd (t.v) og Daniel Frahn (i midten) ønsket drakta til Zlatan Ibrahimovic. Svensken hadde med en ekstra trøya, så begge draktjegerne fikk. Foto: AFP PHOTO / RONNY HARTMANN
KAMP OM DRAKTA: Både Terrence Boyd (t.v) og Daniel Frahn (i midten) ønsket drakta til Zlatan Ibrahimovic. Svensken hadde med en ekstra trøya, så begge draktjegerne fikk. Foto: AFP PHOTO / RONNY HARTMANN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Paris Saint-Germain er i gang med oppkjøring.

I går møtte de tyske Red Bull Leipzig. Sesongens første treningskamp gikk ikke slik det franske storlaget håpet på. Tyskerne ble for sterke og vant 4-2.

Slike kamper gir også spillerne fra mindre klubber muligheten til å skaffe seg trøya til noen av verdens beste spillere. Hos flere Leipzig-spillere var Zlatan Ibrahimovics trøye hovedmålet.

Lovet bort drakta Under 1. omgangen lovet svensken bort sin trøye til målscoreren Terrence Boyd.

På vei inn til pause dukket Leipzig-kaptein Daniel Frahn opp. Også han hadde lyst på svenskens drakt. Også han fikk ja av Zlatan.

- Jeg lovet bort drakta til han unge spilleren, men så kom kapteinen. Heldigvis hadde jeg en ekstra, sier Ibrahimovic til østerrisk tv ifølge Expressen.

Fysiske formen PSG ledet til pause mot det tyske laget. En sterk 2. omgang av 2. Bundesliga-klubben, sørget for at de kunne strekke armene i været etter kampen.

- Det kjennes bra ut. For meg er det viktigste å fortsette og jobbe med den fysiske formen etter en lang ferie. Det var en fantastisk arena med en herlig atmosfære og vi møter et veldig bra lag, sa Zlatan om kampen til klubbens hjemmeside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer