VIKTIG: Zlatan Ibrahimovic scoret to ganger mot Arsenal i midtuka, men en leggskade gjør at han mister returen i Barcelona.Foto: SCANPIX/AFP/JOSEP LAGO
VIKTIG: Zlatan Ibrahimovic scoret to ganger mot Arsenal i midtuka, men en leggskade gjør at han mister returen i Barcelona.Foto: SCANPIX/AFP/JOSEP LAGOVis mer

Zlatan går glipp av Arsenal-returen

Også Real-kampen i fare på grunn av leggskade.

||| (Dagbladet): Barcelona økte forspranget i La Liga midlertidig med den knusende seieren over Athletic Bilbao i går kveld, men etter kampen kom det dystre nyheter for den katalanske superklubben.

Zlatan Ibrahimovic måtte gi seg under oppvarming på Camp Nou, og i løpet av natta ble det klart at svensken har pådratt seg en leggskade som setter ham utenfor Champions League-returkampen mot Arsenal denne uka.

- Dette er et hardt slag for oss, så klart. Zlatan har spilt veldig bra i det siste. Men dette er sånt som skjer. Vi får prøve å klare oss uten ham mot Arsenal, sier manager Josep Guardiola, ifølge Expressen.

- Man vil aldri at sånt skal skje. Han skadet seg under oppvarming. Det er uflaks, nå kan vi bare forsøke å få ham klar til kampen mot Real Madrid, sier Pep Guardiola.

Zlatan Ibrahimovic merket ifølge avisa at det hugget til da han løp rundt på gresset på Barcelonas hjemmebane, og rrolig dreier det seg om en liten muskelavrivning i leggen.

Arsenal mangler Cesc Fabregas, Andrej Arsjavin og William Gallas foran returmøtet med Barcelona denne uka, men også katalanerne begynner å slite med fravær.

Carles Puyol og Gerard Pique må stå over på grunn av gule kort, mens Yaya Touré, Andrés Iniesta og altså Zlatan alle er usikre på grunn av skader.

- Vi får prøve å vinne likevel. Laget er viktigst, sier Pep Guardiola.

Barcelona skal spille på et 2-2-resultat når de får besøk av Arsenal på tirsdag, mens Real Madrid er verter for El Clásico førstkommende lørdag.