Zlatan går glipp av storkampen mot Barcelona

Kan bety problemer for Blanc.

SKADET: Zlatan Ibrahimovic går glipp av muligheten til å møte gamle lagkamerater i Barcelona i morgen. Hælskaden har ikke blitt bra nok til at han kan spille. Foto: AFP PHOTO / JEAN-FRANCOIS MONIER / NTB SCANPIX
SKADET: Zlatan Ibrahimovic går glipp av muligheten til å møte gamle lagkamerater i Barcelona i morgen. Hælskaden har ikke blitt bra nok til at han kan spille. Foto: AFP PHOTO / JEAN-FRANCOIS MONIER / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Mange hadde sett fram til duellen mellom Lionel Messi og Zlatan Ibrahimovic i morgendagens Champions League-kamp mellom Barcelona og PSG.

Den går de nå glipp av.

Den franske storklubben bekrefter nemlig i ettermiddag på sine hjemmesider at svensken ikke blir klar til storkampen.

- Vurderingen etter de siste testene har ikke gitt en tilfredsstillende resultat, skriver de.

Ibrahimovic har har de siste ukene slitt med en hælskade, og har ikke vært med i ligakampene mot Caen og Toulouse. Før helgen kom angrepsstjerna med følgende melding.

- Jeg har vært skadet i hælen helt siden kampen mot Rennes. I matchen mot Lyon spilte jeg med hjelp av sprøyter. Nå må jeg bli hundre prosent for å kunne spille mitt spill, og derfor må jeg stå over morgendagens kamp.

Men nå ser det altså ut til at han ikke har rukket å bli frisk i tide, og de regjerende franske mesterne må klare seg uten sin fremste målscorer de siste sesongene.

Det lover ikke godt for Laurent Blanc, som den siste tiden har fått mye kritikk.

Det blir også spekulert i at hans dager som PSG-manager kan være talte om han ikke får et resultat mot Barcelona i morgen.