Zlatan glad han må stå over mot PSV

Bevisst gult kort?

(Dagbladet.no): Zlatan Ibrahimovic scoret et praktmål da Inter slo Fenerbache i Champions League-kampen i går kveld, og sikret gruppeseieren.

- Det var viktig å vinne og å kvalifisere seg for åttedelsfinalene som gruppevinnere. Jeg er glad for det, for scoringen min og for laginnsatsen, sier svensken til Inters hjemmeside.

Han går samtidig langt i å bekrefte mistanken at han pådro seg gult kort med vilje da han skulle ta frispark et kvarter før full tid. To ganger avbrøt han tilløpet, og fikk gult kort for drøying.

- Det gule kortet mitt? Jeg er ikke lei meg for det. Jeg hadde allerede et gult kort, og nå går jeg glipp av den siste gruppekampen som ikke betyr noe for videre avansement, sier Zlatan.

Også Walter Samuel må stå over Inters siste kamp borte mot PSV Eindhoven etter sitt andre gule kort. Også han for drøying ved frispark.

BARE GLISTE: Zlatan fikk gult kort av dommer Konrad Plautz for drøyning etter å ha avbrutt dette frisparket to ganger. Svensken bare gliste, og innrømmer at han ikke er lei seg for å slippe siste kamp i gruppa. Foto: Damien Meyer, AFP/Scanpix
BARE GLISTE: Zlatan fikk gult kort av dommer Konrad Plautz for drøyning etter å ha avbrutt dette frisparket to ganger. Svensken bare gliste, og innrømmer at han ikke er lei seg for å slippe siste kamp i gruppa. Foto: Damien Meyer, AFP/Scanpix Vis mer
Zlatan glad han må stå over mot PSV