Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan hånet motspiller. Svaret fikk svensken til å glise bredt

- Det hadde vært kult å se han gjøre det der om han lå under 1-0.

(Dagbladet): Da Saint-Etienne-spiller Paul Baysse hisset på seg Zlatan Ibrahimovic under gårsdagens kamp, fikk han trolig et annet svar enn han regnet med.

Sekunder før diskusjonen mellom de to oppsto, hadde PSG-spilleren stemplet Romain Hamouma stygt, og var heldig da han bare fikk gult kort.

Saint-Etiennes Paul Baysse hadde tydelig mer å si til svensken, for de to fortsatte diskusjonen om situasjonen etterpå. Etter å ha hørt på hva Baysse hadde å si, tok Zlatan tak i spilleren og snudde han for å se hva han het.

Da svarte Baysse med å gjøre det samme på verdensstjernen - som deretter brøt ut i latter og klemte på Saint-Etiennes Joel Tsafack.

Se situasjonen i videoen over!

Da situasjonen oppsto på tampen av kampen, hadde allerede svensken sørget for 1-0-ledelse til PSG.

- Han starta det hele, det er en del av spillet. Men det er enklere for han å håne når han leder. Det hadde vært kult å se han gjøre det der om han lå under 1-0. Men jeg legger ikke så mye i det, sa Baysse til 20minutes etter kampen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media