Zlatan har bestemt seg for når han legger opp

- Har oppnådd 100 prosent av det jeg ville.

NÆRMER SEG SLUTTEN: Zlatan Ibrahimovic regner med at han bare har to år igjen av karrieren på toppnivå. Foto: Pascal Rossignol / Reuters / NTB Scanpix
NÆRMER SEG SLUTTEN: Zlatan Ibrahimovic regner med at han bare har to år igjen av karrieren på toppnivå. Foto: Pascal Rossignol / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Storscoreren Zlatan Ibrahimovic tviler på at han fortsetter fotballkarrieren på toppnivå etter at hans nåværende kontrakt går ut om to år.

Den svenske stjernespissens kontrakt med franske Paris Saint-Germain utløper etter 2015/16-sesongen. Zlatan fyller 33 år 3. oktober.

- Jeg har en kontrakt til 2016. Neste sesong blir jeg 34 år, og jeg ser ikke at jeg fortsetter å spille på toppnivå etter det. Så trolig er svaret ja på det spørsmålet, forteller Ibrahimovic til ESPN.

Han har hatt en innholdsrik karriere med spill i storklubber som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan og PSG.

De to siste sesongene har han hjulpet Paris Saint-Germain til fransk seriegull. Klubben har også ambisjoner i mesterligaen. Ibrahimovic tror laget er bra nok til å kjempe om tittelen, men han føler seg ikke besatt av å vinne mesterligaen.

- Hvis det blir en besettelse for deg, så føles det ikke som du har lyktes med det du ønsket å gjøre i karrieren din. Jeg har oppnådd 100 prosent av det jeg ville i karrieren min, sier Zlatan.

(NTB)