Zlatan har blitt lovet trøye nummer 10 i Milan

- Han er så bra nå at det er slitsomt, sier lagkamerat.

VIL HA TRØYE NUMMER 10: Zlatan Ibrahimovic bærer trøye nummer 10 på landslaget - spissen ønsker det samme på klubblaget. Foto: AP Photo / Scanpix Sweden/Bjoern Larsson Rosvall/NTB Scanpix
VIL HA TRØYE NUMMER 10: Zlatan Ibrahimovic bærer trøye nummer 10 på landslaget - spissen ønsker det samme på klubblaget. Foto: AP Photo / Scanpix Sweden/Bjoern Larsson Rosvall/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): De som har lest selvbiografien til Zlatan Ibrahimovic vet at han har for vane å komme på kant med trenerne i klubber han har spilt. Etter sesongslutt i Italia har det gått rykter om at svensken er på vei bort fra Milan, blant annet fordi forholdet til trener Max Allegri skal ha blitt satt på prøve ved flere anledninger.

Nå går visepresidenten i AC Milan, Adriano Galliani, egne veier for å beholde sin stjernespiller i klubben.

- Jeg lovet ham trøye nummer 10, selv om jeg ikke har snakket med Seedorf ennå. Hvis Seedorf ikke lenger bærer trøya, så er det opp til ham. Zlatan ba om å få trøye nummer 10 da han kom fra Barcelona, men på det tidspunktet var den opptatt, sier Galliani ifølge klubbens hjemmeside.

Clarence Seedorf har gitt Milan beskjed om at han ønsker å spille for en annen klubb, og er i øyeblikket klubbløs. Galliani er på sin side i disse dager på et syvdagers cruise som er dedisert til fansen. Han vil gjerne beholde Zlatan kommende sesong.

- Troféskapet hans taler for seg selv. Han er en vinner. Jeg vil være gladere å ha en spiller som klikker hvis han ikke vinner, enn folk som ikke bryr seg om de vinner eller taper, sier Galliani.

Så bra at det er tungt Zlatan Ibrahimovic er i disse dager samlet med det svenske landslaget som gjør seg klar for generalprøve mot Serbia 5. juni. Det får lagkameratene til superstjernen erfare.

- Zlatan er så bra nå at det er slitsomt, sier lagkamerat Pontus Wernbloom til Aftonbladet.

Zlatan Ibrahimovic var først og fremst kjent for sin utrolige teknikk da han var yngre, og Wernbloom fikk smake en perfekt utført overstegsfinte på trening nylig.

- Det gikk unna der. Jeg leste Zlatan sønder og sammen, så fløy han plutselig andre veien. Da stod mine bein fastklistret i gresset, sier Wernbloom og ler.

På spørsmål om han ikke løp etter, svarte CSKA-spilleren:

- Tuller du eller? Det var bare å gratulere. I klubblaget ville jeg kanskje tatt en ettersleng og fått det gule kortet, men på trening går ikke det. Han er god nå, det er slitsomt når han gjør slike ting.