Zlatan har blitt lovet trøye nummer 10 i Milan

- Han er så bra nå at det er slitsomt, sier lagkamerat.

VIL HA TRØYE NUMMER 10: Zlatan Ibrahimovic bærer trøye nummer 10 på landslaget - spissen ønsker det samme på klubblaget. Foto: AP Photo / Scanpix Sweden/Bjoern Larsson Rosvall/NTB Scanpix
VIL HA TRØYE NUMMER 10: Zlatan Ibrahimovic bærer trøye nummer 10 på landslaget - spissen ønsker det samme på klubblaget. Foto: AP Photo / Scanpix Sweden/Bjoern Larsson Rosvall/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De som har lest selvbiografien til Zlatan Ibrahimovic vet at han har for vane å komme på kant med trenerne i klubber han har spilt. Etter sesongslutt i Italia har det gått rykter om at svensken er på vei bort fra Milan, blant annet fordi forholdet til trener Max Allegri skal ha blitt satt på prøve ved flere anledninger.

Nå går visepresidenten i AC Milan, Adriano Galliani, egne veier for å beholde sin stjernespiller i klubben.

- Jeg lovet ham trøye nummer 10, selv om jeg ikke har snakket med Seedorf ennå. Hvis Seedorf ikke lenger bærer trøya, så er det opp til ham. Zlatan ba om å få trøye nummer 10 da han kom fra Barcelona, men på det tidspunktet var den opptatt, sier Galliani ifølge klubbens hjemmeside.

Clarence Seedorf har gitt Milan beskjed om at han ønsker å spille for en annen klubb, og er i øyeblikket klubbløs. Galliani er på sin side i disse dager på et syvdagers cruise som er dedisert til fansen. Han vil gjerne beholde Zlatan kommende sesong.

- Troféskapet hans taler for seg selv. Han er en vinner. Jeg vil være gladere å ha en spiller som klikker hvis han ikke vinner, enn folk som ikke bryr seg om de vinner eller taper, sier Galliani.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer