Zlatan har et par ting han vil ta opp med PSG-presidenten

- Det behøver ikke å bety at det har noe med framtiden min å gjøre.

 GODT HUIMØR: Paris Saint-Germain-spiller Zlatan Ibrahimovic fikk mange spørsmål om framtiden hans i PSG på dagens pressekonferanse. Foto: AFP PHOTO /SCANPIX SWEDEN/ MAJA SUSLIN / NTB Scanpix
GODT HUIMØR: Paris Saint-Germain-spiller Zlatan Ibrahimovic fikk mange spørsmål om framtiden hans i PSG på dagens pressekonferanse. Foto: AFP PHOTO /SCANPIX SWEDEN/ MAJA SUSLIN / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Zlatan møtte i dag pressen i forbindelse med kampen mellom PSG og Hammarby i morgen, men de aller fleste spørsmålene han fikk gjaldt framtiden hans i den franske klubben.

- Jeg har kontrakt med PSG i to år til. Jeg har ikke truffet presidenten enda. Jeg må treffe Nasser og finne ut av et par ting. Jeg er profesjonell, men jeg skal ha et møte med presidenten, sa Zlatan på dagens pressekonferanse, ifølge Expressen.

Overfor Sportbladet ønsket han ikke å utdype hva han ville snakke om.

- Nei, det er mellom meg og ham, og det betyr ikke nødvendigvis at det er om framtiden. Det er om livet, og alt annet. Vi pleier å snakke om disse tingene ofte. Det er ingenting dere har noe med, sier landslagskapteinen med et smil.

Han fikk også spørsmål om hva som må til for at han skal bytte klubb.

- Det er ingen grunn egentlig. Jeg hører til i PSG og spiller i PSG. Det er så langt jeg har kommet. Det er ingen tanke i det. Men jeg har ikke møtt klubben ennå, sier han.

- Jeg må se hva partene ønsker, og dette er vanlig i alle klubber man spiller i. I begynnelsen av sesongen møtes man for å snakke gjennom alt, fra den minste detalj til større ting.

Han bryr seg ikke så mye om ryktene om et mulig klubbytte.

- Det er som det pleier å være - det er mange rykter i denne perioden - om at jeg skal spille i alle klubbene i Europa. At jeg er ferdig i klubben, og skal gå til en annen. Sånn er det alltid. Avisene selger. Og som jeg har sagt før - jeg skal ha ti prosent av salget. Jeg har kontroll over situasjonen og vet hva som skal skje, sier han.

Han fikk også spørsmål om han følte han fikk mer oppmerksomhet i Sverige enn den svenske kongen.

- Sånn har jeg hatt det i to tiår. Men kongen sitter på min plass, svarte Zlatan og lo.

- I begynnelsen var det mye stress, men jeg har lært meg å leve med situasjonen. Jeg håper bare at jeg representer Sverige på en bra måte. Det er det jeg vil.