SNAKKER: Zlatan Ibrahimovic stiller til en improvisert pressekonferanse onsdag morgen. Hva den klubbløse fotballstjernen skal snakke om er det ingen som vet. Foto: AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND
SNAKKER: Zlatan Ibrahimovic stiller til en improvisert pressekonferanse onsdag morgen. Hva den klubbløse fotballstjernen skal snakke om er det ingen som vet. Foto: AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRANDVis mer

Zlatan har kalt inn til pressekonferanse i morgen

Skal snakke onsdag.

Zlatan Ibrahimovic stiller til en improvisert pressekonferanse onsdag morgen. Hva den klubbløse fotballstjernen skal snakke om er det ingen som vet.

Det er den svenske avisen Expressen som skriver at landslagets pressesjef, Niklas Bodell, kom med nyheten etter Erik Hamréns pressekonferanse tirsdag kveld.

Ifølge avisen var det ikke planlagt at Ibrahimovic skulle møte pressen onsdag.

Det er ikke oppgitt hva pressekonferansen vil handle om, men all den tid den svenske superstjernen er klubbløs etter fire sesonger i Paris Saint-Germain vil fotballverden følge spent med.

Selv har Ibrahimovic nylig hintet om et mulig comeback i gamleklubben Malmö, mens Manchester Uniteds nye manager, José Mourinho, visstnok skal ha et ønske om å bringe sin tidligere elev fra tiden i Inter til Old Trafford.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram