Zlatan i barbråk

Zlatan Ibrahimovic (21) fikk fri fra Ajax i helga. Natt til lørdag dro fotballstjernen på byen i Stockholm. Festen endte med slåsskamp og en blødende fotomodell.

Svenskenes superstjerne har karantene, og spiller ikke landskampen mot Ungarn onsdag. Derfor dro han med seg kompisene til instedet Café Opera i Stockholm fredag kveld. Ut på natta ble det bråk.

Bekrefter bråk

Ifølge den svenske avisa Expressen, startet tumultene da en kvinne i Zlatans selskap begynte å krangle med den 24 år gamle fotomodellen.

- Det ble bråk, og Zlatan var der. Han var visst innblandet, men jeg så ingenting av bråket selv. Derfor kan jeg ikke si nøyaktig hva som skjedde, sier Café Opera-sjef Abbe Ibrahim.

En av gjestene så alt, og utdyper overfor Expressen:

- Det ble mer og mer aggressivt. Da blandet Zlatan seg inn, og det ble enda mer bråk. Han knuffet til en av jentene slik at hun falt og skar opp hånda på et glass.

- Ingen kommentar

Fotballstjernen som ikke rører alkohol var helt rolig etterpå. Han og fotomodellen snakket sammen, men flere av personene i Zlatans selskap fortsatte å oppføre seg truende mot den skadde kvinnen og vennene hennes. Expressen kontaktet fotomodellen for å få hennes versjon - som lyder slik:

- Jeg har ingen kommentar.

Zlatans agent Anders Carlsson snakket med Ibrahimovic lørdag.

- Han er hjemme på ferie og gikk ut sammen med en gjeng for å ha det morsomt. Og han vil ikke kommentere dette, sier Carlsson.

VM I TRØBBEL: Kontroversielle Zlatan Ibrahimovic er i trøbbel igjen. Ajax-spilleren hadde fri fra klubblaget og er utestengt fra onsdagens landskamp. Dermed ble det bytur. Her fra fotball-VM i fjor. <!--/BTEK0-->