Zlatan i stjernekrangel

Svensk isfront.

MENER LAGKAMERATEN GJØR DET VANSKELIG: Han har spilt for mye venstreback, sier Zlatan om Kim Källstrøm.  Foto: EPA/Björn Larsson Roswall
MENER LAGKAMERATEN GJØR DET VANSKELIG: Han har spilt for mye venstreback, sier Zlatan om Kim Källstrøm. Foto: EPA/Björn Larsson RoswallVis mer

||| (Dagbladet.no): Alt er langt i fra bare fryd og gammen i Sverige, selv om Malta ble satt på plass i gårsdagens VM-kvalifiseringskamp.

To av lagets største stjerner, Barca-koblede Zlatan og Kim Källstrøm, kranglet åpnelyst ute på gresset - og fortsatte ordvekslingen etter kampen.

- Det er mye følelser ute på banen og det hører med at vi diskuterer der ute. Han vill ha ballen på en måte og jeg gjorde noe annet, sier Källström ifølge Aftonbladet.

Når Zlatan konfronteres med Källströms uttalelser er reaksjonen av det mer spydige slaget.

- Sa han dette til dere? Okei, okei. Han skal spille enkelt, det er hva han skal gjøre, sier Zlatan, før han snur seg og legger til:

- Han har spilt for mye venstreback, det er hva han har gjort, sier den svenske kapteinen.

Expressen-kommentator Mats Olsson hevder de ikke utvekslet blikk overhodet i mixed zone etter kampen, men ønsker temperaturen velkommen i den svenske landslagstroppen.

Tok ikke Zlatan i hånda
— Jeg fulgte med på dem under kampen, og det var mye blikk og gester. Nå hører vi jo ikke hva de sier til hverandre, men det er ingen tvil om at det pågår en verbal kamp mellom de to, sier TV6-kommentator Bosse Petersson til Expressen.

Källstrøm scoret Sveriges første mål i går, og Zlatan gjorde slutt på en 507 minutter lang måltørke da han økte til 3-0 etter 55 minutter.

Uten at det gjorde underverker for kjemien mellom lagets kanskje to største stjerner.

Zlatan var synlig irritert de gangene pasningene fra Källström var upresise, og da de to løp i hverandre inne i feltet reiste Källstrøm seg uten å ta lagkameraten i hånda.

Og fikk tydelig høre det av Zlatan.

—Merkelig kroppsspråk av Källström. Han sjekket ikke engang hvordan det gikk med Zlatan, sier Petersson.

Håper lever for Sverige
Seieren mot Malta betyr at Söta Bror har meldt seg på igjen i kampen om en EM-billett. Med ni poeng er de likt med Portugal, og fire poeng bak Ungarn på andreplassen. Danmark virker utilnærmelige med sine 16 poeng.

Zlatan var derimot langt i fra fornøyd med kampen.

- Jeg tror enkelte av spillerne var nervøse. Vi gjør det ikke enkelt og får ikk i gang spillet. Jeg skulle gjerne hatt flere mål, sier Inter-spisen.


KRANGLER: Kim Källstrøm og Zlatan var uenige om diverse pasningsvalg og fortsatte diskusjonen etter kampen.  Foto: REUTERS/Bob Strong
KRANGLER: Kim Källstrøm og Zlatan var uenige om diverse pasningsvalg og fortsatte diskusjonen etter kampen. Foto: REUTERS/Bob Strong Vis mer