Zlatan Ibrahimovic skal lage sportsklær for Dressmann

- Gjorde valget enkelt.

INNLEDER SAMARBEID: Zlatan Ibrahimovic skal lage klær for Dressmann. Her poserer han sammen med administrerende direktør i Varner-Gruppen, Petter Varner. Foto: Dressmann
INNLEDER SAMARBEID: Zlatan Ibrahimovic skal lage klær for Dressmann. Her poserer han sammen med administrerende direktør i Varner-Gruppen, Petter Varner. Foto: Dressmann Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag kom nyheten om at Dressmann har knyttet til seg den verdenskjente svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic.

På selskapets hjemmesider kan man lese at de to partene har inngått et «langsiktig samarbeid», og at de har etablert et felles selskap: Varner Ibrahimovic AS.

Målet med samarbeidet er å utvikle et eget sportsmerke. Zlatan sier selv at det var et enkelt valg for ham.

- For meg er det stort å starte et firma innen sport sammen med Dressmann. Deres kultur og vinnermentalitet passer meg perfekt. At de i tillegg er et firma for folket, gjorde valget av samarbeidspartner enkelt for meg, sier han i pressemeldingen.

Hemmelig om detaljene Administrerende direktør i Varner-gruppen, Petter Varner, sier i samme pressemelding at han er strålende fornøyd med å ha knyttet PSG-stjerna til selskapet.

- Vi er utrolig stolte over å ha knyttet oss til en av verdens største idrettsstjerner. Hans prestasjoner på fotballbanen taler for seg selv, og vi har stor respekt for hans engasjement og verdigrunnlag, sier han.

Knut Vidar Nilsen, markedsdirektør i Dressmann, sier til Dagbladet at Zlatan passer profilen deres perfekt, men holder de eventuelle pengesummene og avtaledetaljene hemmelige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer