Zlatan Ibrahimovic skal lage sportsklær for Dressmann

- Gjorde valget enkelt.

INNLEDER SAMARBEID: Zlatan Ibrahimovic skal lage klær for Dressmann. Her poserer han sammen med administrerende direktør i Varner-Gruppen, Petter Varner. Foto: Dressmann
INNLEDER SAMARBEID: Zlatan Ibrahimovic skal lage klær for Dressmann. Her poserer han sammen med administrerende direktør i Varner-Gruppen, Petter Varner. Foto: Dressmann Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag kom nyheten om at Dressmann har knyttet til seg den verdenskjente svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic.

På selskapets hjemmesider kan man lese at de to partene har inngått et «langsiktig samarbeid», og at de har etablert et felles selskap: Varner Ibrahimovic AS.

Målet med samarbeidet er å utvikle et eget sportsmerke. Zlatan sier selv at det var et enkelt valg for ham.

- For meg er det stort å starte et firma innen sport sammen med Dressmann. Deres kultur og vinnermentalitet passer meg perfekt. At de i tillegg er et firma for folket, gjorde valget av samarbeidspartner enkelt for meg, sier han i pressemeldingen.

Hemmelig om detaljene Administrerende direktør i Varner-gruppen, Petter Varner, sier i samme pressemelding at han er strålende fornøyd med å ha knyttet PSG-stjerna til selskapet.

- Vi er utrolig stolte over å ha knyttet oss til en av verdens største idrettsstjerner. Hans prestasjoner på fotballbanen taler for seg selv, og vi har stor respekt for hans engasjement og verdigrunnlag, sier han.

Knut Vidar Nilsen, markedsdirektør i Dressmann, sier til Dagbladet at Zlatan passer profilen deres perfekt, men holder de eventuelle pengesummene og avtaledetaljene hemmelige.

- For Dressmann er det en helt fantastisk situasjon å være i. Vi går inn i et samarbeid med et av de største forbildene som finnes. Zlatan har en image og holdninger som passer oss. Han og Dressmann har mye felles, sier Nilsen.

- Hvor store summer er lagt inn i satsingen?

- Det kan jeg ikke svare på.

- Vi går ikke ut med så mye mer enn det som er i pressemeldingen. Vi er i gang med et samarbeid, og så kommer vi etter hvert til å informere om navn, hva og når og hvordan.

Reklame Detaljene rundt annonsering og konkrete ideer knyttet til reklamer er foreløpig ikke fastsatt. Nilsen vil riktignok ikke utelukke at svensken kan komme til å dukke opp på norske TV-skjermer også i pausen i fotballkampene.

- Det er ikke helt utenkelig. Vi tar med oss det som en god idé.

- Hvilke sportsklær skal dere og Zlatan lage?

- Det er et merke innen sportssegmentet, utover det kan vi ikke si så mye. Alt dette kommer vi til å gå ut med etter hvert.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer