Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan kalte Chelsea-spillerne babyer: - Jeg tenker aldri på hevn

Tilbake på Stamford Bridge.

TILBAKE TIL LONDON: Forrige gang ble han utvist, i kveld vil Zlatan Ibrahimovic markere seg på andre måter mot Chelsea. Foto: SCANPIX/AFP  / FRANCK FIFE / AFP / FRANCK FIFE
TILBAKE TIL LONDON: Forrige gang ble han utvist, i kveld vil Zlatan Ibrahimovic markere seg på andre måter mot Chelsea. Foto: SCANPIX/AFP / FRANCK FIFE / AFP / FRANCK FIFE Vis mer

PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic bruker ikke hevn som motivasjon før onsdagens mesterligamøte med Chelsea på Stamford Bridge. Svensken fikk marsjordre da lagene møttes i London forrige sesong.

Paris Saint-Germain leder 2-1 etter åttedelsfinalens første møte mot Chelsea. Onsdag spilles returmøtet i London.

Babyer Også i fjor møttes lagene i mesterligaen. Da avanserte PSG etter 2-2 i London, men Ibrahimovic fikk rødt kort i oppgjøret. Etter kampen kalte svensken Chelsea-spillerne for «babyer». Han mente de presset dommeren til å gi ham marsjordre, men 34-åringen tenker ikke på fortiden før onsdagens kamp.

- Jeg tenker aldri på hevn og slike ting. Hver kamp er en ny kamp, men forhåpentligvis kan jeg få mer tid på banen denne gangen. Det som skjedde forrige gang overrasket meg - jeg forventet ikke slik oppførsel fra voksne spillere. Men dette er en ny kamp, sier Ibrahimovic om oppgjøret.

Mangler CL-triumf 34-åringen har hatt stor suksess i karrieren, men han har aldri vunnet mesterligaen. Han påstår likevel at det ikke er en besettelse for ham å løfte det gjeve trofeet.

- Det var mer en besettelse da jeg var yngre, men nå er jeg mer moden. Mesterligaseier eller ikke, det vil ikke forandre den jeg er. Men selvsagt vil jeg bli glad hvis vi vinner denne sesongen, fastslår han.

34-åringens avtale med PSG utløper etter denne sesongen, men Ibrahimovic tenker ikke mye på framtiden.

- Jeg bekymrer meg ikke for framtiden. Med tanke på hvordan jeg presterer, synes jeg den ser lys ut, sier svensken.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram