Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan kan bli PSG-klar i dag

- I dag blir en viktig dag, sier klubbdirektør.

PÅ REISEFOT: Zlatan Ibrahimovic og familien forlot ferietilværelsen på Ibiza i går. Nå later det til at turen går videre til Paris for den svenske spisstjerna. Foto: Stella Pictures
PÅ REISEFOT: Zlatan Ibrahimovic og familien forlot ferietilværelsen på Ibiza i går. Nå later det til at turen går videre til Paris for den svenske spisstjerna. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): AC Milans mektige president Silvio Berlusconi gikk i forrige uke ut og proklamerte at han hadde solgt klubbens kanskje to største profiler, Thiago Silva og Zlatan Ibrahimovic, til nyrike Paris Saint-Germain.

Trøsten for forsmådde supportere, mente den tidligere statsministeren, fikk være at økonomisk prøvede «Rossoneri» kommer til å spare 150 millioner euro på å la den franske hovedstadsklubben bære den tunge lønnsbyrden til den brasilianske midtstopperen og den svenske spissen.

Lørdag ble Thiago Silva formelt klar da han skrev under på en femårskontrakt med PSG. Overgangen til Ibrahimovic har imidlertid latt vente på seg. Delvis fordi han og familien har feriert på Ibiza, delvis på grunn av et lønnskrav som får selv qatarere med tilsynelatende bunnløse lommer til å stille spørsmål.

Expressen og Aftonbladet hevdet fredag at Zlatan krever rundt 112 millioner i året - mens tilbudet fra Paris Saint-Germain ligger på 67 millioner kroner.

- Viktig dag Men med Zlatan tilbake fra ferie, er ting i ferd med å skje i Paris. Den velrennomerte sportsavisa Gazzetta dello Sport skriver i dag at 30-åringen kommer til å akseptere betingelsene han har blitt tilbudt, og at han dermed kan bli PSG-spiller i løpet morgendagen da han er ventet til Paris for den obligatoriske legesjekken.

- I dag blir en viktig dag. Noe kommer til å skje i dag, erkjente PSGs sportsdirektør Leonardo da han stoppet bilen for å prate med medieoppbudet utenfor Parc des Princes i går, ifølge Aftonbladet.

HELT I ITALIA: Zlatan Ibrahimovic har hatt stor suksess både i Juventus, Inter og Milan. Nå ser det imidlertid ut til at han har spilt sin siste Serie A-kamp. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo/NTB scanpix
HELT I ITALIA: Zlatan Ibrahimovic har hatt stor suksess både i Juventus, Inter og Milan. Nå ser det imidlertid ut til at han har spilt sin siste Serie A-kamp. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo/NTB scanpix Vis mer

Ifølge Gazzetta vil Ibrahimovic få en årslønn på 12 millioner euro etter skatt (cirka 90 millioner kroner) - 14,5 millioner euro inkludert bonuser (cirka 108 millioner kroner). Svenskens agent, Mino Raiola, går langt i å innrømme at de er på glid.

- Avtalen mellom Ibrahimovic og PSG er ennå ikke ferdig, men vi er fokusert på å sluttføre den. Det er en viktig avtale, og detaljene er viktige, sier Raiola, ifølge Gazzetta.

Lover bort Mona Lisa Han returnerte til Paris mandag kveld for å gjenoppta forhandlingene, ifølge Expressen, med følgende beskjed:

- Jeg er her for å jobbe, og kommer ikke til å fortelle dere noen ting. Men om alt går bra, kommer jeg til å gi dere Mona Lisa.

PSG må angivelig betale Milan 25 millioner euro (cirka 190 millioner kroner) i overgangssum. Legger man til 42 millioner euro (cirka 315 millioner kroner) for Thiago Silva, sitter italienerne igjen med over en halv milliard kroner for duoen.

- Jeg tror ikke noen hadde forventet at «Ibra» skulle dra videre etter to år, men dessverre er det slik overgangsmarkedet fungerer. Spillerens eget ønske er alltid viktig, og til sjuende og sist er det han som avgjør. Dersom «Ibra» forlater Milan, betyr det at han har samtykket i salget, sier Raiola, ifølge football-italia.net.

Ïtaliensk raid PSG har fortsatt å raide italiensk fotball for stjernespillere denne sommeren. I fjor ble Palermo-duoen Javier Pastore og Salvatore Sirigu hentet for store summer.

SER TIL ITALIA: PSGs sportsdirektør Leonardo (t.h.) har sterke bånd til italiensk fotball, og Zlatan Ibrahimovic er den siste i rekken av stjernespillere som nå ser ut til å flytte til Paris. Her sammen med en annen Serie A-signering, Ezequiel Lavezzi. Foto: AFP PHOTO ERIC FEFERBERG/NTB scanpix
SER TIL ITALIA: PSGs sportsdirektør Leonardo (t.h.) har sterke bånd til italiensk fotball, og Zlatan Ibrahimovic er den siste i rekken av stjernespillere som nå ser ut til å flytte til Paris. Her sammen med en annen Serie A-signering, Ezequiel Lavezzi. Foto: AFP PHOTO ERIC FEFERBERG/NTB scanpix Vis mer

I år har Ezequiel Lavezzi kommet fra Napoli og allerede nevnte Thiago Silva blitt hentet fra Milan, mens Zlatan Ibrahimovic og Pescaras Marco Veratti er på vei inn.

PÅ GLID: Zlatan Ibrahimovic' agent Mino Raiola er i Paris for å sluttføre salget fra Milan til PSG.Foto: REUTERS/Albert Gea/NTB scanpix
PÅ GLID: Zlatan Ibrahimovic' agent Mino Raiola er i Paris for å sluttføre salget fra Milan til PSG.Foto: REUTERS/Albert Gea/NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media