- Zlatan kan bli solgt

Vann på ryktemølla etter Vieira-krangelen.

(Dagbladet.no): I går var Zlatan Ibrahimovic i krangel med Patrick Vieira på Juventus-trening.

Dermed raser selvsagt spekulasjonene om at Torino-klubben kan kvitte seg med svensken.

Tirsdag skal han ha blitt tatt til side av Fabio Capelli under trening. Samme kveld ble han innkalt til et møte med klubbdirektør Luciano Moggi, opplyser italienske kilder til Aftonbladet.

Kan bli vraket

Begge skal ifølge den svenske avisas kilder ha fortalt Zlatan at han risikerer å bli vraket fra søndagskampen mot Siena og at klubbledelsen er misfornøyde med både spillet og humøret hans.

- Men i går kunne vi se at de snakket for døve ører, skriver Gazzetta dello Sport i dag.

Zlatan ble forbannet da han ikke fikk ballen tilbake fra Vieira, og brølte «vaffanculo». Det er et italiensk kraftuttrykk som tilsvarer det engelske «fuck off», men som også har en anal dimensjon.

- Ikke blide

KRANGLET I GÅR: Zlatan Ibrahimovic og Patrick Vieira jubler sammen over scoring i februar. I går var de nær ved å havne i nevekamp, men ble skilt av Fabio Capello og to lagkamerater. Foto: AP/Scanpix
KRANGLET I GÅR: Zlatan Ibrahimovic og Patrick Vieira jubler sammen over scoring i februar. I går var de nær ved å havne i nevekamp, men ble skilt av Fabio Capello og to lagkamerater. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Capello, en annen trener og to spillere måtte gå mellom de to kjempene for å hindre slagsmål. Og Aftonbladets kilder i klubben forteller at klubbledelsen er ytterligere forarget på sin svenske spisstjerne nå.

- Capello og Moggi er ikke blide, for å si det mildt. De hadde akkurat snakket med «Ibra», og så gjør han dette. Krangling på trening forekommer alltid, men laget er presset og må fokusere, og det er allerede skepsis til Zlatan.

Spekulasjonene i italienske aviser går blant annet på at Zlatan ønsker å selges og provoserer bevisst. Svenskene på sin side bekymrer seg for at bråket skal forstyrre spissen deres i VM-oppladningen.

Alle er skjønt enige om at Zlatan ikke skaffer seg en spesielt gunstig posisjon før forhandlingene om ny kontrakt i Juventus.

• Hvor spiller Zlatan neste sesong?