FIKK RØDT: Zlatan Ibrahimovic fikk rødt kort etter å ha stemplet en motstpiller i gårsdagens Champions League-kamp. Her går PSG-spilleren av banen etter å ha fått marsjordre. Foto: REUTERS/Heino Kalis
FIKK RØDT: Zlatan Ibrahimovic fikk rødt kort etter å ha stemplet en motstpiller i gårsdagens Champions League-kamp. Her går PSG-spilleren av banen etter å ha fått marsjordre. Foto: REUTERS/Heino KalisVis mer

Zlatan kan få strengere straff etter stemplingen

Blir tatt opp i UEFA.

UEFA vil holde en høring etter Zlatan Ibrahimovics utvisning mot Valencia i mesterligaen. Stjernespissen kan dermed bli utestengt i mer enn én kamp.

Paris Saint-Germain var på vei mot en imponerende 2-0-seier da dramatikken startet på Mestalla. Først reduserte Adil Rami for hjemmelaget Valencia, og like etter så Ibrahimovic rødt. På overtid stemplet han en motspiller.

Det gjør at han automatisk mister returkampen på hjemmebane 6. mars. Om han kan bli utelukket i flere kamper, er det opp til UEFA å vurdere.

— UEFAs kontroll- og disiplinærkomité vil behandle saken 27. februar, uttalte Det europeiske fotballforbundet onsdag. 

Zlatan selv mente utvisningen var for streng. Han blir nok neppe blidere av UEFAs utspill.

— Det er klart jeg er skuffet. Men jeg tror på laget mitt. Vi gjør det bra, og vi skal avansere, fortalte Zlatan til Aftonbladet.

— Det er synd med det røde kortet, men vi vant, og det er jeg glad for, sa svensken. PSG-trener Carlo Ancelotti mente også dommeren var for streng.

— Zlatans røde kort var ikke riktig. Jeg er meget skuffet. Han fortjente ikke dette, sa italieneren.

Ibrahimovic var fornøyd med at PSG kunne reise hjem til Frankrike med seier. Returkampen spilles i Paris om tre uker.

— Jeg synes han ga meg et strengt rødt kort, men vi vant kampen og får tenke positivt. Kampen var totalt sett bra, vi gjorde en god kamp og kunne scoret flere mål. Vi vant borte mot Valencia, som er et bra lag, mente spissen.

(NTB)