KONTRAKTEN GÅR UT: Det er uvisst hvor Zlatan Ibrahimovic spiller neste sesong. Agenten utelukker ikke retur til MIlan. Foto: REUTERS/Benoit Tessier/NTB Scanpix
KONTRAKTEN GÅR UT: Det er uvisst hvor Zlatan Ibrahimovic spiller neste sesong. Agenten utelukker ikke retur til MIlan. Foto: REUTERS/Benoit Tessier/NTB ScanpixVis mer

Zlatan kan gjøre sensasjonell retur til Milan

Det hevder agenten Mino Raiola.

(FourFourTwo): Framtiden til PSG-angriper Zlatan Ibrahimvoic er uviss, og agenten hans Mino Raiola har hintet om en retur til San Siro.

Den svenske landslagsspilleren har ennå ikke blitt enig om noen ny kontrakt med Ligue 1-mesterne og har blitt linket til flere Premier League-klubber, deriblant Manchester United, Arsenal og West Ham.

Det har også blitt rapportert om interesse fra Qatar og MLS, og Ibrahimovic skal bestemme seg mot slutten av inneværende sesong.

Men Raiola hevder at Ibrahimovic kan være interessert i å dra tilbake til «Rossoneri», som han vant ligagull med før han dro til den franske hovedstaden i 2012.

I et intervju med det italienske magazinet GQ, gjengitt av Corriere della Sera, sier Raiola:

- Ibrahimovic kan dra tilbaken til Italia, til Milan.

Raiola representerer også den kontroversielle Milan-spissen Mario Balotelli, som har slitt med formen siden han dro tilbake til klubben på utlån fra Liverpool. Han har bare scoret ett mål på 19 Serie A-kamper.

Etter å ha vist seg som en talentfull spiller som ung, har 25-åringens karriere stoppet opp etter en dårlig periode på Anfield, samtidig som utenomsportslige ting ofte har overskygget hans prestasjoner på banen.

Men Raiola tror at Balotelli ville vært en utfordrer til Ballon d'Or dersom han hadde en fotballhjerne som Ibrahimovic.

- Balotelli? Dersom han hadde hatt Ibras hjerne, ville Messi hatt færre Ballon d'Or-titler, sier Raiola.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Fourfourtwo på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.