TIL RIO?  Zlatan Ibrahimovic. Foto: NTB Scanpix
TIL RIO? Zlatan Ibrahimovic. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Zlatan kan spille OL-fotball for Sverige

- Sverige klare for OL. Hmm ...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Med semifinaleplass i U21-EM kvalifiserte Sverige seg også til Rio-OL i 2016. Dermed kan det være duket for Zlatan Ibrahimovic i Brasil om ett år.

«Sverige klare for OL. Hmm ...», skrev superstjernen i sin app etter U21-lagets 1-1-kamp mot Portugal onsdag.

I OL-turneringen må spillerne være født 1. januar 1993 eller senere, men det er åpnet for å ha med tre «overårige spillere». 33 år gamle Ibrahimovic faller da naturlig under denne kategorien.

Da svensken lanserte sin nye parfyme dagen før U21-lagets avgjørende gruppespillskamp mot Portugal, snakket han også om muligheten for en Brasil-tur.

- Jeg har aldri spilt i OL, så ja, det hadde så klart vært veldig gøy å være med til Rio de Janeiro. Men først må jeg få et konkret spørsmål fra laget. Kanskje de ikke synes det er plass til meg, sa Zlatan med sitt sedvanlige smil.

- I tillegg har PSG sitt å si. Det samme har fotballforbundet og Erik Hamrén. Det er mange som er med og bestemmer rundt meg, presiserte han. (NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer