- Zlatan kan tenke seg en lønnsredusering

For å forlate PSG, ifølge Expressen.

JUVENTUSRETUR? Zlatan har tidligere spilt på Juventus, og kanskje blir han å finne i Torino-klubben også neste sesong. Foto: AFP PHOTO / PACO SERINELLI / NTB SCANPIX
JUVENTUSRETUR? Zlatan har tidligere spilt på Juventus, og kanskje blir han å finne i Torino-klubben også neste sesong. Foto: AFP PHOTO / PACO SERINELLI / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Zlatan (31) mistrives så mye i Paris Saint-Germain at han vil vurdere en lønnsredusering for å kunne forlate den franske hovedstadsklubben. Det skriver svenske Expressen, som har snakket med personer som står Zlatan nær.

De avisen har snakket med, virker å være enige i en ting - familien Ibrahimovic trives ikke i Paris, og ønsker å flytte fra storbyen.

Hovedpersonen selv hintet også i forrige uke om at han kunne komme til å forlate klubben. På spørsmål om han ville fortsette i PSG, svarte han nemlig:

- Jeg vet ikke. Jeg var ikke innstilt på å dra til Paris heller før muligheten kom.

Zlatan virker med andre ord tapt for den franske serievinneren, og spesielt skal han være misfornøyd med at han ikke kan leve det livet han ble forespeilet i Paris.

- De sa det ikke var som i Italia, og at jeg kunne gå fritt gatelangs i Paris. Men siden dag én har jeg vært stresset, folk jager meg med mopeder og jeg får ikke fred, sa Zlatan til CNN tidligere i år.

Nå er også Italia mest aktuelt som svenskens neste arbeidssted. Juventus står klar med sjekkheftet, men for å kunne gå dit, må Zlatan belage seg på å halvere lønnen sin. Det skal han imidlertid være villig til, ifølge Expressen, noe på grunn av en farvel-bonus som gjør at han kan få utbetalt over 50 millioner kroner hvis han drar til sommeren. Svensken har to år igjen av kontrakten med PSG.

- Om det er sant at Juventus er interessert i meg, er det en ære. Det er en fantastisk klubb som jeg allerede har representert, sa Zlatan tidligere i år.