TILBAKE TIL BARCA?: Ifølge den spanske avisen Sport må ikke Milan kjøpe Zlatan Ibrahimovic fra Barcelona. Foto: Scanpix
TILBAKE TIL BARCA?: Ifølge den spanske avisen Sport må ikke Milan kjøpe Zlatan Ibrahimovic fra Barcelona. Foto: ScanpixVis mer

- Zlatan kan tvinges tilbake til Barcelona

Ifølge spansk avis. - Det kan de drømme om, sier agenten.

Følg AC Milan - Real Madrid og syv andre Champions League kamper direkte fra kl. 20.45.

(Dagbladet): Etter et mislykket opphold i Spania meldte Zlatan Ibrahimovic overgang til AC Milan i sommer.

I første omgang på et sesonglangt lån, men med opsjon på kjøp hvis opplykket var vellykket. Ved et eventuelt kjøp må Milan betale omtrent 230 millioner kroner for svensken.

Den spanske avisen Sport skriver, ifølge Expressen, at Barcelonas styre har kommet frem til at kjøpsopsjonen ikke er bindende, og at Milan ikke er tvunget til å kjøpe den tidligere Inter og Juventus-spilleren.

- Drømmetenking Zlatans agent, Mino Raiola, bare ler av spekulasjonene.

- Du kan si til dem at den muligheten bare er en drøm. Det stemmer ikke, men Barcelona kan drømme om at det er slik. De ønsker sikkert at det skal være sånn, sier Raiola til Expressen.

Milans kommunikasjonsdirektør, Giuseppe Sapienza, sier til avisen at han tror det er et forsøk fra den spanske pressen på å distrahere Zlatan før møtet med Real Madrid i kveld.

Raiola hevder Zlatan ikke bryr seg om spekulasjonene.

- Det er absolutt ikke et problem, sier agenten.

- Må gjøre alt annereldes På motstatt banehalvdel venter Real Madrid i kveld. Et spansk lag har aldri vunnet på San Siro, og Zlatan sa i går at de måtte gjøre alt annerledes fra det de gjorde i det forrige møtet.

- De fikk dominere og vi var alt for langsomme. Heldigvis er det en kamp til, og nå har vi sjansen til å vise at vi er like sterke, hvis ikke sterkere, som Real Madrid.