Zlatan kjempet mot tårene i takketalen etter å ha mottatt sin niende gullball

- Alt havner i skyggen av det som skjedde med Klas og Pontus.

TOK GULLBALLEN: Zlatan Ibrahimovic mottok mandag nok et bevis på at han er årets beste fotballspiller i Sverige. Men det var takketalen etter hans åttende strake «guldbold» som fikk mest oppmerksomhet. Foto: AFP PHOTO/MIGUEL MEDINA
TOK GULLBALLEN: Zlatan Ibrahimovic mottok mandag nok et bevis på at han er årets beste fotballspiller i Sverige. Men det var takketalen etter hans åttende strake «guldbold» som fikk mest oppmerksomhet. Foto: AFP PHOTO/MIGUEL MEDINA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Zlatan Ibrahimovic mottok mandag nok et bevis på at han er årets beste fotballspiller i Sverige. Men det var takketalen etter hans åttende strake «guldbold» som fikk mest oppmerksomhet.

Svensk fotballs store stjerne vant prisen for første gang i 2005, og i årene fra 2007 har han gjort rent bord.

- Hva sier man etter ni gullballer, sa Zlatan før han straks ble mer alvorlig:

- Et bevis på at man gjør noe bra. Men alt havner i skyggen av det som skjedde med Klas og Pontus, fortsatte spissen ifølge Aftonbladet.

For under gallaen i Stockholm ble det også tid til å hedre Klas Ingesson og Pontus Segerström. Begge de tidligere fotballspillerne døde av kreft i forrige måned.

Zlatan fortalte åpenhjertig og for første gang om sin egen bror som gikk bort på grunn av en lignende sykdom. Salen ble tydelig rørt da 33-åringen slet med å holde tårene tilbake.

Prisdobbel Tidligere mandag kveld hadde Paris Saint-Germain-proffen også fått prisen som årets angrepsspiller i svensk fotball.

Lotta Schelin fikk kvinnenes «diamantbold» for femte år på rad. Av andre prisvinnere kan Tommy Svensson nevnes. Han fikk hedersprisen under utdelingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer