Zlatan klar for LA Galaxy: – Jeg har kommet hit for å vinne

Zlatan Ibrahimovic valgte som ventet å skrive under for MLS-laget Los Angles Galaxy. Den svenske stjernespissen bedyrer at han på langt nær er mett på suksess.

NY KLUBB: Zlatan Ibrahimovics tid i Manchester United er over. USA er neste stopp. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix.
NY KLUBB: Zlatan Ibrahimovics tid i Manchester United er over. USA er neste stopp. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Overgangen til Galaxy ble først bekreftet i en helsides annonse i fredagens utgave av Los Angeles Times. Der kom det også fram at han får trøye nummer ni.

Ibrahimovic blir lagkamerat med nordmennene Jørgen Skjelvik og Ola Kamara.

– Kjære Los Angeles, vær så god! sto det i annonsen. Den var underskrevet med Zlatans signatur.

Noen timer senere kom også bekreftelsen på LA Galaxys nettside. Der ble det også lagt ut et bilde av en smilende Zlatan iført sin nye drakt.

Vil vinne

Ifølge amerikanske medier har han inngått en toårskontrakt med Los Angeles-laget. LA Times skriver at Zlatan kommer til å tjene betraktelig mindre i MLS enn det han fikk i Manchester United.

– Etter å ha vunnet 33 titler i Europa og spilt for de beste lagene og med de beste spillerne i verden, ville jeg til USA. Jeg vil at mennesker der skal nyte spillet mitt. Jeg har kommet til Galaxy for å vinne.

– Å spille fotball og gjøre det jeg er bra på er det viktigste for meg. Jeg har ikke kommet hit for å gjøre noe annet, sier Ibrahimovic.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer