Zlatan kobles til United igjen: - Tror han drømmer om Premier League

Van Gaal vil finne en løsning på sjansesløsingen.

LAGKAMERATER?: Zlatan Ibrahimovic kobles til Manchester United igjen. I så fall blir han lagkamerat med Wayne Rooney. Foto: AP Photo/Kamil Krzaczynski
LAGKAMERATER?: Zlatan Ibrahimovic kobles til Manchester United igjen. I så fall blir han lagkamerat med Wayne Rooney. Foto: AP Photo/Kamil KrzaczynskiVis mer

(Dagbladet): Franske L'Equipe meldte i går at Zlatan Ibrahimovic skal være høyaktuell for en overgang til Major League Soccer (MLS) etter at kontrakten med PSG utløper kommende sesong.

Men Daily Express melder i dag at det er flere klubber som er interessert i å hente Ibrahimovic. Ryktene dreier seg blant annet om Manchester United.

For etter at Manchester United i går sløste med sjansene og røk ut av ligacupen etter en straffekonkurranse, var manager Louis van Gaal klar på at det var et problem som må løses.

En drøm om Premier League? Men det er langt fra første gang Ibrahimovic kobles til Manchester United. United Supporteren-redaktør tror Ibrahimovic har en drøm om Premier League og Manchester United.

- Ja, det tror jeg han har. Han er en så ambisiøs spiller. Jeg hadde likt det, jeg har stor sans for ham. Jeg tror han er akkurat den arrogante, tøffe typen som hadde passet inn på Old Trafford. Og i den alderen han er i nå, er det nå eller aldri. Det kan hende et United som har slitt med å score mål kan se på ham som en korttidsløsning, sier Olsen til Dagbladet.

Han tror dog at det ikke er noe særlig mer hold i ryktet som oppstår nå enn de utallige som har florert tidligere.

- Det er midt mellom to vinduer, og da florerer det med rykter. Jeg sier ikke at det ikke kan skje, men jeg tror ikke at det er et spesielt troverdig rykte.

Setter ikke sjansene Men i Manchester United-laget som sløser med sjansene, har Wayne Rooney vært under kritikk.

United.no-redaktør Dag Langerød mente tidligere denne uka at Rooney har vært blant Manchester Uniteds dårligste spillere denne sesongen, og at det har blitt et problem.

Lars Morten Olsen tror Ibrahimovic kan være en som klarer å løse den krisa.

- Ja, jeg tror Zlatan kan løse krisa på kort sikt. Det er litt sammenlignbart med Henrik Larsson i 2007, som kom på lån og ble ut sesongen, men spilte ikke mer enn 10-12 kamper. Han gjorde jobben og bidro til ligagullet den sesongen, sier Olsen.

Zlatan Ibrahimovic har tidligere sagt at han tror at han og manager van Gaal ville kranglet mye dersom han hadde gått til Manchester United. Men det er «bare noe han liker».