SATTE SPIKEREN I KISTA: Zlatan Ibrahimovic scoret PSGs 3-1 mål på straffe. Foto: AFP / PATRICK KOVARIK
SATTE SPIKEREN I KISTA: Zlatan Ibrahimovic scoret PSGs 3-1 mål på straffe. Foto: AFP / PATRICK KOVARIKVis mer

Zlatan kom inn i 65. minutt - scoret i 70.

Innbytterne avgjorde for PSG.

Zlatan Ibrahimovic og Ezequiel Lavezzi kom inn fra benken og bidro til at Paris Saint-Germain sikret seg en 3-1-seier hjemme mot et hardtarbeidende Bastia fredag.

Serieleder Paris Saint-Germain var soleklare favoritter før oppgjøret mot 13.-plasserte Bastia. Likevel var det ikke store forskjeller å spore i løpet av de første 56 minuttene av oppgjøret på Parc des Princes.

Men etter 56 minutter satte Jérémy Menez inn 1-0 med et plassert skudd fra like utenfor 16-meteren. Ni minutter senere fikk Zlatan Ibrahimovic beskjed av trener Carlo Ancelotti om at han skulle inn.

Og svensken markerte seg nærmest umiddelbart med et par lekre overstegsfinter ute på høyrekanten. Etter 70 minutter gikk Lucas Moura i bakken inne i Bastia-feltet og innbytter Ibrahimovic fikk æren av å smelle ballen i hjørnet fra krittmerket.

Mot slutten av kampen ble gjestene mer og mer frustrerte, men likevel sørget en annen innbytter, Whabi Khazri, for nytt liv i kampen sju minutter før slutt. Franskmannen banket til fra svært langt hold og en dårlig plassert Salvatore Sirigu måtte se at ballen seilet inn i nettet bak ham.

Bastia presset på mot slutten, noe som ga vertene kontringsmuligheter. Minuttet før slutt rullet blåtrøyene opp og Ezequiel Lavezzi, som bare fikk et kvarter på banen i kveld, kunne fastsette sluttresultatet til 3-1.

Seieren sørger for at PSG nå har seks poeng til gode på serietoer Lyon, som har én kamp mindre spilt.

(NTB)