Zlatan kranglet med Sacchi på direkten

- Hold kjeft, sa svensken. - Lær deg folkeskikk, svarte ba den tidligere Milan-treneren.

KRANGEL: Zlatan feirer 1-0-scoringen mot Auxerre. Etter kampen havnet han i krangel med Arrigo Sacchi på direktesendt TV. Foto: Daniel dal Zennaro, EPA/Scanpix
KRANGEL: Zlatan feirer 1-0-scoringen mot Auxerre. Etter kampen havnet han i krangel med Arrigo Sacchi på direktesendt TV. Foto: Daniel dal Zennaro, EPA/ScanpixVis mer

||| • Krangelen ligger ute på YouTube (ikke tekstet versjon)

- Du må lære deg folkeskikk, gutten min, avsluttet tidligere Milan-trener Arigo Sacchi (64) krangelen med Zlatan Ibrahimovic (28).

Svensken gikk raskt fra å være helten som senket franske Auxerre i Champions League i går, til å bli en respektløs rebell i TV-studio etter kampen.

Sacchi spøkte med at Zlatans store sko (størrelse 47) var årsaken til at han sendte Milan i ledelse 1-0. Da Ibrahimovic fikk høre hva Sacchi hadde sagt, ble han med ett svært alvorlig og fyrte tilbake fra intervjusonen på klingende italiensk.

- Sacchi må lære seg å holde kjeft, sa 28-åringen om den svært respekterte trenerveteranen, som vant to europacup- og serietitler med Milan og styrte Italia til VM-finale i 1994.

Sjokk i studio - Han virker å være sjalu. Han må slutte å si så mye om meg på TV og i avisene, slik han også gjorde mens jeg spilte i Barcelona. Om det er noe han vil, kan han bare komme til meg med det i stedet, slo Ibrahimovic fast.

Utspillet sjokkerte studiovertene, som lot Sacchi svare på direkten.

- Jeg må få lov til å uttrykke mine meninger på en politisk korrekt måte. Jeg mente ikke å fornærme deg, sa Sacchi.

Men Zlatan vek ikke en tomme.

- Når noen prater for mye, så prater de for mye. Du er en av de menneskene. Om du ikke liker måten jeg spiller fotball på, så slutt å se på, sa en tydelig irritert Zlatan.

Fikk ikke forklare Da Sacchi ba om å forklare nærmere hva han mente, ble 64-åringen avbrutt av svensken.

- Du behøver ikke å forklare noe som helst for meg.

Da Sacchi avsluttet det hele med å be Ibrahimovic lære seg folkeskikk, ble det helt stille i studio i flere sekunder.

Zlatan Ibrahimovic ristet på hodet, tok av seg headsettet og gikk fra krangelen.

(NTB)

Krangelen ligger ute på YouTube (ikke tekstet versjon)