- Zlatan krever en årslønn på 112 millioner

Svensken i knallharde forhandlinger med PSG.

VIL HA SUPERLØNN: AC Milans Zlatan Ibrahimovic er på vei til PSG - og svensken krever mer enn franskmennene foreløpig vil gi. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO LINGRIA
VIL HA SUPERLØNN: AC Milans Zlatan Ibrahimovic er på vei til PSG - og svensken krever mer enn franskmennene foreløpig vil gi. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO LINGRIAVis mer

(Dagbladet): I går kveld gikk Milan-eier Silvio Berlusconi ut og sa at han har solgt stjerneduoen Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva.

- Ja, jeg har solgt Zlatan og Thiago Silva til PSG. Vi sparer 150 millioner euro på to år (1,1 milliarder kroner), sa han.

Fredag morgen er overgangene likevel ikke bekreftet av klubbene. Blant annet skal lønnen til Zlatan være en av grunnene.

Expressen og Aftonbladet hevder at Zlatan krever rundt 112 millioner i året - mens tilbudet fra Paris Saint-Germain ligger på 67 millioner kroner.

Ifølge Expressen ble klubbene enige etter et møte som varte i tre timer og 40 minutter. Overgangssummen skal være på 480 millioner kroner for begge spillerne.

TIL FRANKRIKE?: Thiago Silva skal være på vei bort fra Milan og til PSG. Foto:  AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
TIL FRANKRIKE?: Thiago Silva skal være på vei bort fra Milan og til PSG. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN Vis mer

Sportssjef i Milan, Ariedo Braida, sa i går kveld at han ikke kunne kommentere saken.

- Jeg kan ikke uttale meg på grunn av situasjonen, sa Braida til Expressen.

Canal +-ekspert Lars Tjærnås sa til Dagbladet i går kveld at han er skeptisk til at stjernene går til fransk fotball.

- Med all respekt for PSG er det litt trist. Den type spillere bør heller spille for en klubb som Milan enn for PSG. Da tenker jeg både klubb, men også liga. Det er lett å undervurdere den franske ligaen, og jeg sier ikke at den er dårlig, men den er ikke en av de fire store ligaene i Europa ennå. De beste spillerne bør spille i de beste ligaene, for produktet fotball sin del, sa han til Dagbladet.