Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan krever nesten 90 millioner for ny skoavtale

Spekuleres om han vil forlenge karrieren.

 SKOTRØBBEL:  Zlatan Ibrahimovic entret banen 9. november i et par svarte Nike-sko. Siden har han spilt i sko den samme fargen, hvor det nærmest er umulig å se hvem som har produsert skoen. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA/NTB Scanpix.
SKOTRØBBEL: Zlatan Ibrahimovic entret banen 9. november i et par svarte Nike-sko. Siden har han spilt i sko den samme fargen, hvor det nærmest er umulig å se hvem som har produsert skoen. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA/NTB Scanpix. Vis mer

(Dagbladet): 9. november gjorde Zlatan Ibrahimovic comeback på fotballbanen etter et lite opphold på sidelinjen. I oppgjøret mot Marseille entret svensken banen med noen svartmalte fotballsko.

Ifølge den nederlandske fotballsiden Voetbal International var det Zlatans måte å vise at han ikke ønsket å forlenge skoavtalen med utstyrsgiganten Nike.

Siden 2006 har Nike stått for skoene svenskene har spilt med. Sammen med Cristiano Ronaldo har han vært blant de største fotballstjernene Nike har en avtale med.

- Avtalen gikk ut for 2-3 uker siden. Det finnes ingen ny avtale på bordet, men det er diskusjon, så vi får se, sa Zlatan Ibrahimovic i forbindelse med landslagssamlingen uken etter.

 I HELGEN:  I disse skoene spilte og scoret Zlatan med i helga. Foto: NTB Scanpix.
I HELGEN: I disse skoene spilte og scoret Zlatan med i helga. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Ifølge Aftonbladet krever «Ibra» en avtale over fire år som gir han nesten 22 millioner kroner i året.

Avisen skriver at Puma, som har sponset 33-åringen tidligere er interessert i en ny avtale. Samtidig har han blitt observert i Adidas-sko på PSGs treningsfelt.

Tidligere har svensken uttalt at 2016-sesongen blir hans siste som aktiv fotballspiller. Med skokravet som etter Ibrahimovics ønske skal gå over fire år, spekuleres det i om den tidligere Barcelona-spilleren nå har planer om å forlenge karrieren.

- Jeg har en kontrakt til 2016. Neste sesong blir jeg 34 og ser ikke for meg å spille på toppnivå etter det, sa Zlatan i sommer ifølge svenske Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling