Zlatan la på seg 13 kg

Mer muskler - mindre mål.

(Dagbladet.no): Zlatan Ibrahimovic er ikke lenger bare høy. Den svære svenske spissen (1,92 m) fortalte nylig til Sunday Times at han har lagt på seg 13 kg siden han kom til Juventus fra Ajax for snart to år siden.

Nå veier spissen 95 kg og vektøkningen får skylda for spissens måltørke i Serie A, skriver Aftonbladet. Ibrahimovic har ikke scoret på sju seriekamper.

- Han er blitt så stor at det hindrer ham i å løpe som han skal, skriver torinoavisa Tuttosport.

Denne sesongen har svensken scoret seks mål i ligaen. Forrige sesong nettet han 16 ganger. Også svenske eksperter lurer på om Zlatans vektøkning kan ha skjedd i raskeste laget, og på feil måte. Ibrahimovic har lite fett på kroppen, det handler bare om muskler han har pådratt seg i Italia.

- Det første man må få rede på er om styrketreningen har foregått ved hjelp av en maskin eller ikke. Jeg har lest at Juventus bruker maskiner,og da tar man bort blant annet koordinasjon, sier Djurgårdens fysikktrener Ola Johansson til Aftonbladet.

ZLATAN, FOR NOEN MUSKLER: Italiensk presse spekulerer i at Zlatan Ibrahimovic er blitt for sterk til å score. Foto: Scanpix/Reuters
ZLATAN, FOR NOEN MUSKLER: Italiensk presse spekulerer i at Zlatan Ibrahimovic er blitt for sterk til å score. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer