Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Zlatan lånes ut til Tyrkia

Ny Juve-stjerne på vei bort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De forsvinner i stort fart, Juventus-stjernene som ikke vil følge storklubben ned til Serie B.

I dag forteller Expressen at Zlatan Ibrahimovic er aktuell for tyrkiske Fenerbahce. Den 24-årige svensken skal leies ut for 16 mill. kroner, mener ei tyrkisk avis.

Tidligere har spissen blitt koblet til Serie A-rival Inter, som i går fastslo at Brasil-spissen Adriano blir på San Siro.

- Jeg har ingen kommentar, sier Zlatan-agent Mino Raiola.

I Tyrkia skal Zlatan erstatte Nicolas Anelka, franskmannen er på på vei tilbake til Premier League. Både Bolton og Portsmouth er interesserte.

Dersom Sverige-spissen går til Tyrkia bryter han trenden med Juve-spillere som ender opp i Spania. Real Madrid har sikret seg både Emerson og Fabio Cannavaro, mens Lilian Thuram og Gianluca Zambrotta er blitt Barcelona-spillere.

FORTSATT JUVENTUS-SPISSER: Zlatan kobles til en tyrkisk klubb i dag. Verken han eller David Trezeguet (t.h) har ennå forlatt klubben som er sendt ned til Serie B. Foto: Scanpix/Reuters
FORTSATT JUVENTUS-SPISSER: Zlatan kobles til en tyrkisk klubb i dag. Verken han eller David Trezeguet (t.h) har ennå forlatt klubben som er sendt ned til Serie B. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer