Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan mangler bare Champions League-seier

Likevel er serien viktigst.

SERIEVINNER: Zlatan Ibrahimovic (midten) er ikke så opptatt av om milliardærklubben PSG klarer å hevde seg i Champions League denne sesongen. Foto: AFP PHOTO / FRED DUFOUR / SCANPIX NTB
SERIEVINNER: Zlatan Ibrahimovic (midten) er ikke så opptatt av om milliardærklubben PSG klarer å hevde seg i Champions League denne sesongen. Foto: AFP PHOTO / FRED DUFOUR / SCANPIX NTB Vis mer

Zlatan Ibrahimovic har ikke opplevd å vinne mesterligaen. Likevel mener svensken det er viktigere for Paris Saint-Germain å vinne seriegullet denne sesongen.

Ibrahimovic har vært en gullgrossist i så å si alle klubbene han har vært i. Men der premieskapet er full av seriegullmedaljer, venter han fortsatt på å vinne verdens gjeveste klubbturnering.

Nå skal han prøve seg med ambisiøse PSG, men han ser ikke på mesterligaen som det største målet denne sesongen.

- Ikke misforstå, jeg vil vinne mesterligaen. Men man må ta en kamp om gangen, ett steg etter det andre. Jeg synes ikke vi nødvendigvis skal legge alle kluter til i mesterligaen. Det viktigste er å oppnå vårt hovedmål, som er serietittelen, sier Ibrahimovic til avisen L'Equipe.

- Lykkes man med å dominere i hjemlig serie, så kan man begynne å tenke på spillet i Europa.

PSG deltar i mesterligaen for første gang siden 2004/05-sesongen. Den franske hovedstadsklubben møter Dinamo Kiev fra Ukraina på hjemmebane tirsdag.

Dinamo Zagreb og Porto møter hverandre i kamp nummer to i gruppe A.

(NTB-TT)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media