BRASSESCORING: Zlatan Ibrahimovic starta god i United-drakta, da han sendte laget i ledelsen med et brasse-/saksespark. Reuters / Henry Browne
Livepic
BRASSESCORING: Zlatan Ibrahimovic starta god i United-drakta, da han sendte laget i ledelsen med et brasse-/saksespark. Reuters / Henry Browne LivepicVis mer

Zlatan med drømmemål fire minutter ut i debuten

Blanding av brasse- og saksespark sendte United tidlig i ledelsen.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic fikk en drømmestart for Manchester United, da han allerede etter fire minutter scora for storklubben.

DRØMMESTART: Zlatan har åpnet på en fantastisk måte i United-drakta, med en scoring allerede etter fire minutter. Foto: James Marsh/BPI/REX/Shutterstock
DRØMMESTART: Zlatan har åpnet på en fantastisk måte i United-drakta, med en scoring allerede etter fire minutter. Foto: James Marsh/BPI/REX/Shutterstock Vis mer

Først var han delaktig i å sette i gang mot mål like over midtstreken. Ballen gikk ut på høyrekanten og ble så slått inn i feltet hvor Zlatan ventet.

Med en ro man sjeldent ser hos fotballspillere, var Zlatan iskald da han hoppet og satte ballen i mål, i en blanding av brasse- og saksespark.

Dermed er Zlatan-eventyret i gang for United-fansen.

Etter 22 minutter svarte imidlertid Martin Linnes' Galatasaray, da Sinan Gümüs satte utlikningsmålet. 20 minutter senere har det tyrkiske laget tatt ledelsen.

Valencia-magi

Etter pause har Zlatan blitt tatt av banen, til fordel for Marcus Rashford.

Da fikk Wayne Rooney muligheten til å skinne for kveldens hvitkledde United-lag.

Ti minutter ut i andreomgangen fikk han nemlig æren av å utlikne, etter å ha fått en herlig ball fra Valencia på høyrekanten.

Så tok United over helt. Først da Rooney satte sitt andre mål på straffe, og så da Valencia, for tredje gang i kampen, serverte lagkameratene med en herlig ball. Denne gangen var det Fellaini som kunne heade ballen i mål.

Juan Mata brukte sju minutter på banen før han virkelig punkterte kampen, da han satte inn 5-2-målet etter 75 minutter.

Fra start

Zlatans debut ble meldt en drøy time før kamp, da Manchester Uniteds startellever til treningskampen mot Galatasaray ble presentert.

Den svenske stjerna ble klar for storklubben tidligere i år, noe mange hadde regnet med siden José Mourinho tok over.

Sammen med Zlatan starter følgende spillere: De Gea, Valencia, Bailly, Blind, Shaw, Schneiderlin, Herrera, Mkhitaryan, Rooney og Martial.

På benken håper Johnstone, Romero, Darmian, Jones, Rojo, Carrick, Fellaini, Lingard, Mata, Young og unggutten Rashford på å komme inn på banen i løpet av de 90 minuttene.

Det er knyttet stor spenning til om Zlatan kommer til å innfri på Old Trafford. Han selv mener fansen ikke har noe å frykte.

- Han (Eric Cantona) burde vite at jeg ikke skal bli konge av Manchester. Jeg skal bli Gud i Manchester, skal Zlatan ha sagt da han ble konfrontert med Eric Cantonas utspill om at det kun finnes én konge i Manchester.