Zlatan meldt klar til møtet med sitt kjære Malmö

I full trening igjen.

KLAR: Zlatan Ibrahimovic er i full trening og skal være klar for å møte gamleklubben Malmö i morgen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KLAR: Zlatan Ibrahimovic er i full trening og skal være klar for å møte gamleklubben Malmö i morgen. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

PSGs Zlatan Ibrahimovic skal være klar mot Malmö i tirsdagens gruppespillkamp i mesterligaen.

Svensken er nettopp fra Malmö, og at han er spilleklar gjør at kampen blir ytterligere spisset.

Ifølge avisen Le Parisien trente «Ibra» for fullt med Paris Saint Germain søndag. Treningen ble beskrevet som intens, og Zlatan skal ha vært svært så oppsatt på å spille kampen mot laget fra barndomsbyen som trenes av nordmannen Åge Hareide.

Angriperen har vært plaget av en skade i mageregionen som han pådro seg i Sveriges landskamp mot Russland. Ibrahimovic ble byttet ut til pause i det oppgjøret. Deretter spilte han landskampen mot Østerrike sist tirsdag ved hjelp av en sprøyte med smertestillende medisiner.

Tre dager senere ble Zlatan spart da PSG spilte 2-2 mot Bordeaux på hjemmebane i serien.

En undersøkelse hos lege i forkant av den kampen viste at Zlatan var frisk igjen, men den profilerte svensken ble spart nettopp med tanke på Malmö-kampen.

- Han er ikke i toppform. Han ble skadd under landslagssamlingen, men kunne ha spilt mot Bordeaux. Det gjør han likevel ikke. Vi har besluttet å hvile ham slik at han er i form til møtet mot Malmö, sier PSGs trener Laurent Blanc.

Tross poengtapet mot Bordeaux topper PSG den franske serien etter 13 poeng på fem kamper.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram